1. Haberler
  2. Spor
  3. Jude Bellingham’ın Transfer Süreci ve Bayern Leverkusen’in İlgisi

Jude Bellingham’ın Transfer Süreci ve Bayern Leverkusen’in İlgisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bellingham Transfer Süreci Üzerine Açıklamalar

Bellingham Transfer Süreci Üzerine Açıklamalar

Carro, Alman gazetesi Bild’in popüler podcast programında yaptığı açıklamalarda, kulübünün İngiliz futbolcu Jude Bellingham’ı 2019 yılında kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ettiğini ancak bu transferin gerçekleşmediğini belirtti. O dönemde Bellingham, Birmingham City forması giyiyordu ve Bayer Leverkusen bu transfer için ciddi hazırlıklar yapmıştı. Ancak genç yetenek, tercihini Borussia Dortmund’dan yana kullanarak bu fırsatı kaçırmış oldu.

Carro, “Bellingham’a bir yıl öncesinden çok ilgi duyuyorduk. Ancak maalesef Borussia Dortmund’a gitmesini önleyemedik. Simon Rolfes gerçekten onu çok istiyordu. O zamanlar Bellingham sadece 16 yaşındaydı. Onun videolarını Rudi Völler ile birlikte izledik ve hepimiz çok etkilendik” ifadelerini kullandı. Leverkusen’in bu transfer için ciddi hazırlıklar yaptığını vurgulayan Carro, “Hissedar komitemizin onayını aldık. Belirli bir bedel ödemeye hazırdık, ancak Birmingham bizden iki kat fazla istedi. Bu nedenle anlaşmayı tamamlayamadık” diyerek transferin neden gerçekleşmediğine dair detaylar paylaştı.

Bellingham, Leverkusen’in ilgisine rağmen 2020 yılında 26 milyon euro bedelle Borussia Dortmund’a transfer olmuştu. Dortmund’da geçirdiği üç sezon boyunca gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken İngiliz yıldız, sonunda 2023 yazında 103 milyon euro sabit, 30 milyon euroya kadar değişken bonuslarla Real Madrid’e transfer oldu.

Kaynak: Sözcü

Jude Bellingham’ın Transfer Süreci ve Bayern Leverkusen’in İlgisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!