1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP’li Belediyelerin Milyonluk İhaleleri ve Pazarlık Yöntemleri

AKP’li Belediyelerin Milyonluk İhaleleri ve Pazarlık Yöntemleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li Belediyelerin Milyonluk İhaleleri

AKP'li Belediyelerin Milyonluk İhaleleri

Hükümetin tasarruf tedbirleri genelgesine rağmen, AKP’li belediyelerin milyonluk ihaleleri pazarlık yöntemiyle gerçekleştirmeye devam ettiği ortaya çıktı. Örneğin, AKP’li Başkan İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi’nin yeni hizmet binası için büyük bir mobilya alımına imza attı. Bu ihalenin, belediyenin kendi şirketine verilmesi dikkat çekici bir durum.

MOBİLYA ALIMI PAZARLIK USULÜYLE GERÇEKLEŞTİ

Yeşilyurt Belediyesi’nin yeni hizmet binasında kullanılmak üzere, 23 Ağustos’ta Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından mobilya, mutfak malzemeleri ve ekipmanları alımı ihalesi gerçekleştirildi. İhalenin yaklaşık maliyeti 1 milyon 701 bin 264 TL olarak belirlendi. Ancak, bu ihale, 1 milyon 603 bin 610 TL bedelle belediyenin kendi şirketi olan Yeşilyurt İŞGEM Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri’ne verildi. İhale sözleşmesinin 5 Eylül’de imzalandığı öğrenildi.

GÜREŞ TURNUVASINI ACİL İŞ OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Öte yandan, Yeşilyurt Belediyesi’ne bağlı Mali Hizmetler Müdürlüğü, 23 Eylül’de ’19. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreş Turnuvası’ hizmet alım işi için bir ihale düzenledi. Bu ihale de pazarlık usulüyle yapılmış olup, yaklaşık maliyeti 838 bin 666 TL olarak belirlendi. Nihayetinde, ihale 785 bin TL’ye belediyenin şirketi olan Yeşilyurt İşgem Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri’ne verildi.

Kaynak: Sözcü

AKP’li Belediyelerin Milyonluk İhaleleri ve Pazarlık Yöntemleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!