1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kastamonu’da Polis Memurunun Eşini Vurması Olayı

Kastamonu’da Polis Memurunun Eşini Vurması Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu’da Trajik Olay

Kastamonu'da Trajik Olay

Kastamonu’da, görev yapan bir polis memuru olan E.T, evde meydana gelen bir tartışma sonucunda eşi Burçin Sevgi T’yi beylik tabancasıyla vurarak hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olay, Saraçlar Mahallesi’nde, çiftin ikamet ettiği evde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan E.T. ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle aniden başlayan bir tartışma çıktı.

Yaşanan bu gerginlik anında, E.T. beylik tabancasını kullanarak eşine ateş etti. Olayın ardından, E.T. hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi ve eşini vurduğunu ihbar etti. Kısa bir süre içerisinde olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ne yazık ki Burçin Sevgi T’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cenazesi, gerekli otopsi işlemleri için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından, polis memuru E.T. tabancasıyla birlikte Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Bu trajik olayın ardından çiftin 3 yaşında bir çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Sözcü

Kastamonu’da Polis Memurunun Eşini Vurması Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!