1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş ve Galatasaray Başkanlarıyla Buluştu

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş ve Galatasaray Başkanlarıyla Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Dolmabahçe’deki restoranın açılışında Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Tüpraş Stadı’ndaki bu özel etkinliğe, Arat, Özbek ve Hacıosmanoğlu’nun yanı sıra Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve siyah-beyazlı futbolcular da katıldı.

Hacıosmanoğlu, tüm futbol takımlarına hizmet etme amacında olduklarını belirterek, “Futbolun patronları, kulüp başkanları ve taraftarlardır. Ali Sami Yen ve Süleyman Seba gibi güzel anılmak istiyorsak, onları örnek almalıyız. Bizim kapımız herkese açık,” dedi. İletişimin önemine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, “Başkanlar da iletişime önem veriyor. Topluma güzel örnek olmak istiyorlar. Başkan Hasan Arat’ın bir önerisi oldu. Beş başkanla birlikte yemek yiyeceğiz, toplantı yapacağız, sonra da bir televizyon programına çıkacağız. Sadece futbolu değil, ülkenin sorunlarını da konuşacağız. Hasan Arat’a teşekkür ediyorum. Bu fikri o vermişti. Bu olaydan sonuç almak istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Hasan Arat: 29 Ekim Haftasında Tüm Takımlar Kırmızı Formayla Sahaya Çıkacak

Açılışın ev sahipliğini üstlenen Hasan Arat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklara başladıklarını belirtti. Arat, “Tüm takımlarımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın olduğu hafta, bütün maçlarda kırmızı renk formayla sahaya çıkacak. Bunun hazırlığına biz 6 ay önceden başladık. Beşiktaş’ı Konyaspor maçında güzel bir renk kombinasyonu içerisinde göreceksiniz. Tüm taraftarlarımızın bu etkinlikte bulunması önemli,” dedi. Çocukları spora teşvik etmek istediklerinin altını çizen Arat, “Yönetim kurulu olarak lise ve üniversite öğrencilerine özel bir indirim uygulama kararı aldık. Gençlerimizin spora daha fazla gönül vermelerini istiyoruz. Yöneticilerin kullandıkları dil, bu yüzden önemli. Biz, rakip kulüplerin yöneticilerini buraya davet ettik. Beşiktaş, her zaman ev sahibi olmaktan mutluluk duyar. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hacıosmanoğlu’nun vermiş olduğu kahvaltıda bu daveti yaptık. Barış ortamının devam etmesini istiyoruz. Camiaların dostlukları ve rekabeti her zaman devam edecek,” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Dursun Özbek: Bu Toplantıları Yapmaya Devam Edeceğiz

Dursun Özbek, dört büyük kulübün Türk futbolunun marka değeri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Türk futbolunun geleceği ve marka değerinin yükselmesi için görüşmelerimiz oldu. Bahsi geçen kulüplerin 100 yılın üzerinde bir geçmişi var. Türk futboluna hizmet etmek dışında bizim bir amacımız olamaz. O yüzden Hasan Arat’a çok teşekkür ediyorum. Bugün buradayız. Sonra sırasıyla Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Ben bu gelişmelerden Türk futboluna fayda çıkacağını düşünüyorum,” şeklinde ifadelerde bulundu.

Kaynak: Sözcü

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş ve Galatasaray Başkanlarıyla Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!