1. Haberler
  2. Medya
  3. Bir Gece Masalı’nda Aşk ve Gerilim

Bir Gece Masalı’nda Aşk ve Gerilim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Gece Masalı’nda Gerilim Dolu Anlar

Cabir’in nikah baskısının ardından Ezra’nın köşke gelişi, ortamda büyük bir gerilim yaratır. Bu gerginlik, Asaf Dede’nin beklenmedik bir şekilde beyin kanaması geçirmesine neden olur. Bu durum, Mahir ve Canfeza için hayatlarını değiştirecek önemli bir dönüm noktası haline gelir.

Canfeza, Mahir ile olan aşklarının imkansız olduğuna ve kovulduğu o köşke bir daha asla geri dönemeyeceğine inanırken, Mahir, dedesinin desteğiyle harekete geçer. Mahir, tüm kalbiyle Canfeza ile evlenmeyi arzulamaktadır ve aşklarının imkansız olduğunu kanıtlamak adına önlerindeki tüm engelleri aşmaya kararlıdır.

Komiser Mahir ve Yörük kızı Canfeza’nın, Pamukkale’nin eşsiz manzarasında filizlenen ve İstanbul’daki Asaf Bey Konağı’na uzanan masalsı aşk hikayesi, Bir Gece Masalı ile izleyicilere sunulmaktadır. Dizi, yedinci bölümüyle büyüleyici bir şekilde izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Burak Deniz (Mahir Yılmaz) ve Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci) gibi yetenekli isimlerin yer aldığı bu dizinin yeni bölümleri her Salı akşamı saat 20.00’de atv’de izleyiciyle buluşmaktadır.

Bir Gece Masalının zengin oyuncu kadrosunda ayrıca Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan ve Nazan Diper gibi önemli isimler de yer almaktadır.

Bir Gece Masalı’nda Aşk ve Gerilim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!