1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çankaya’da İlk Kent Lokantası Açıldı

Çankaya’da İlk Kent Lokantası Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankaya’da Kent Lokantası Açıldı

Çankaya'da Kent Lokantası Açıldı

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, seçim döneminde verdiği sözü tutarak, kent lokantalarının ilki olan mekanı Cebeci Fakülteler Mahallesi’nde açtı. Başkan Güner, açılışta yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımız uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemekler tüketecekler.” ifadesini kullanarak, lokantanın amacını vurguladı. “Halkın ekonomik koşullarında nitelikli hizmet almasını sağlamak bizim önceliğimiz. Bu lokanta, sadece yemek hizmeti sunmakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal dayanışmanın da bir sembolü olacak.” dedi.

Yeni açılan lokanta, dar gelirli vatandaşlar ve öğrenciler başta olmak üzere, tüm halka hizmet verecek. Günlük tabldot yemek fiyatı ise 75 lira olarak belirlendi. Lokantanın ilk gün mönüsünde etli bezelye, pilav, çorba ve ayran yer aldı. Çankaya Belediyesi’nin Kent Lokantası’nın açılışına; CHP Milletvekilleri Aliye Timisi, Aylin Yaman, Gamze Taşcıer ve Murat Emir ile Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka da katıldı. Bu etkinlik, toplumun farklı kesimlerinden gelen vatandaşları bir araya getirerek, dayanışma ruhunu pekiştirmeyi hedefliyor.

Bu yeni girişim, yerel yönetimlerin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Ayrıca, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının yaygınlaşmasına da katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak: Sözcü

Çankaya’da İlk Kent Lokantası Açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!