1. Haberler
  2. Medya
  3. Sandık Kokusu Dizisi 31. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

Sandık Kokusu Dizisi 31. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandık Kokusu Dizisi Hakkında

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği ve izleyicileri derin bir hikaye ile buluşturan dizisi “Sandık Kokusu”, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizi, başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler bir araya geliyor.

31. Bölüm Özeti

Dizinin 31. bölümünde, Deniz yolun ortasında yalnız başına ağlarken, birisi ona yardım etmeye çalışır. Neyse ki, Deniz, Karsu’nun telefon numarasını hatırlamaktadır. Bu sırada Bora, toplantısını iptal ederek hemen Karsu’yu Deniz’in yanına yetiştirmek için harekete geçer. Hande, Reha’ya Deniz’in kaybolduğunu bildirdiğinde, Reha büyük bir panik yaşar ve soluğu karakolda alır. Ancak, Karsu’dan bu durumu bir süre gizlemeye karar verir.

Deniz’in geri dönmesi şerefine Kıvanç’ın evinde bir kutlama yemeği düzenlenir. Herkesin keyfi yerindeyken, Gülnaz’ın aklı, albay olarak tanıdığı Ekrem’de kalır. Bu arada, Bora ve arkadaşlarıyla yemeğe çıkan Ayça, samimi ve cesur tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakır.

Filizler’in yan komşusuna ise yeni komşular taşınır. Filiz, bu seferki komşularıyla aralarının iyi olması için onları evine davet etmeye karar verir. Irmak, Kıvançlardan habersiz olarak Tekin’in dükkânına girmeye kalkışır. Ancak, işler planladığı gibi gitmeyecektir.

Yeni Bölüm

“Sandık Kokusu”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak!

Sandık Kokusu Dizisi 31. Bölüm Özeti ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!