1. Haberler
  2. Medya
  3. Kanal D’de Yeni Dizi: Annem Ankara

Kanal D’de Yeni Dizi: Annem Ankara

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ‘Annem Ankara’ dizisinin afişi yayınlandı. 90’lı yılların Ankara’sında tek başına bir annenin zorlu yaşam mücadelesini konu alan dizi, ‘Acıyı bal eyleyen annelerimize’ notuyla tanıtıldı.

Dizinin başrollerinde Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür yer alıyor. ‘Annem Ankara’, üç evladının annesi olan ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı Zuhal karakterinin (Bergüzar Korel) hikayesini anlatıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan bu dizi, bir evin içindeki yalnız ama azimli bir kadının yolculuğunu gözler önüne serecek.

Senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Faruk Teber oturuyor. Diziyle ilgili yapılan açıklamada, ‘Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!’ ifadelerine yer verildi. Her insanın yurdunun annesi olduğu vurgusu ile #AnnemAnkara etiketiyle tanıtımlar yapıldı. @kanald ve @bkmonline hesaplarından paylaşımlar yapıldı.

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan ‘Annem Ankara’, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerdeki Korel ve Günsür’ün yanı sıra; Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça, Yasin Pehlivan gibi isimler de yer alıyor.

Kanal D'de Yeni Dizi: Annem Ankara

Yakın bir geçmişte tanıdık bir hikayeyi sade ama etkileyici bir şekilde ele alan ‘Annem Ankara’, şu sözlerle tanıtılıyor: ‘Her insanın yurdu annesidir derler. Ondan öte her toprağın yabancısıdır. Gök kubbede gün batımı belirip kaybolan, büyülü bir renktir insan. Bu hikaye de bizim kaybolan rengimizin hikayesiydi. Yurdumun ve insanın hikayesi.’

‘Annem Ankara’, yakında Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Kanal D’de Yeni Dizi: Annem Ankara
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!