1. Haberler
  2. Gündem
  3. Güngören’de Park Halindeki Araçla Kaza: Çocuklar Son Anda Kurtuldu

Güngören’de Park Halindeki Araçla Kaza: Çocuklar Son Anda Kurtuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güngören’de Park Halindeki Araç Kazası

Güngören’de meydana gelen bir kaza, sürücünün park halindeki aracını çıkarmaya çalışırken yaşadığı talihsiz bir olay sonucu gerçekleşti. Z.K. isimli sürücü, aracını park ettiği yerden çıkarmaya çalıştığı esnada, aniden gaza basınca öncelikle arkasında park halinde bulunan bir otomobile çarptı. Ardından, kontrolünü kaybederek bir iş yerinin merdiven boşluğuna düştü. Bu sırada kaldırımda yürüyen çocuklar, cipin altında kalmaktan son anda kurtulmayı başardı. O anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Akıncılar Mahallesi, Çeliktürk Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, 06 FJ 3015 plakalı cipin sürücüsü Z.K., aracını park yerinden çıkarmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce arkasındaki otomobile çarpan cip, ardından da 5 katlı bir binanın bodrum katında bulunan bir dükkanın merdivenine düştü.

SON ANDA KENDİLERİNİ KURTARDILAR

Kaza anında, kaldırımda yürüyen çocuklar, üzerlerine doğru gelen cipin tehlikesini fark ederek son anda kendilerini kurtardılar. Bu korkutucu olayda, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olay anı, güvenlik kameralarına yansıyarak, bu anların dramatik bir kaydını oluşturdu.

Kaynak: Sözcü

Güngören’de Park Halindeki Araçla Kaza: Çocuklar Son Anda Kurtuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!