1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray’ın Pişmanı ve Benfica’daki Başarısı

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray’ın Pişmanı ve Benfica’daki Başarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kerem Aktürkoğlu: Milli Takım’ın Yıldızı ve Galatasaray’ın Pişmanı

Milli Takım’ın Uluslar Ligi’nde attığı sekiz golün dört tanesinin sahibi olan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray camiasında pişmanlık yaratmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı forma ile 177 maçta 46 gol atan ve 42 asist yapan genç yetenek, zaman zaman eleştirilerin hedefi olmuş, özellikle son dönemlerde taraftarlarıyla arasında gerginlikler yaşanmış, hatta bazı maçlarda ıslıklanmıştı.

Kerem, 12 milyon Euro’ya Benfica’ya transfer olduktan sonra, Portekiz devinde el üstünde tutulmaya başlandı. Benfica’daki beş maçında dört gol atıp iki asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Kerem, İzlanda karşısındaki performansıyla bir kez daha parmak ısırttı.

AVRUPA’NIN DİLİNDE

25 yaşındaki futbolcu, Avrupa medyasında “süper yıldız” olarak gösterilmeye başlandı. Bu durum, Galatasaray camiasında “Kerem çok düşük bir rakama elden kaçtı” eleştirilerini beraberinde getirdi. Şampiyonlar Ligi’nin X (Twitter) hesabı, milli futbolcunun Benfica formalı görüntüsünü “Yetenek” notuyla paylaştı. Ayrıca, Portekiz gazeteleri de Kerem’in İzlanda karşısındaki etkileyici performansına övgüler yağdırarak, “Aktürkoğlu’nun sihirli golü” başlığını kullandı.

MONTELLA’DAN ÖVGÜLER

Kerem Aktürkoğlu, teknik direktör Vincenzo Montella tarafından da sık sık övgüyle anılıyor. Montella, İzlanda maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Kerem’in özelliklerini taşıyan bir futbolcuyu bulmak oldukça zor. Son zamanlarda belki kafası rahat değildi. Ancak transfer sonrası, kafasının daha rahat olduğunu hissettim. Eski takımıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Bu sözler, Kerem’in potansiyelinin farkında olan bir teknik direktör tarafından sahiplenilmesinin bir göstergesi oldu.

Kaynak: Sözcü

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray’ın Pişmanı ve Benfica’daki Başarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!