1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özel’den Fernas İşçilerine Destek ve Erdoğan’a Eleştiriler

Özel’den Fernas İşçilerine Destek ve Erdoğan’a Eleştiriler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel’in Açıklamaları Üzerine Önemli Başlıklar

Özel’in son dönemde yaptığı açıklamalardan bazı kritik noktalar şu şekilde öne çıkıyor:

  • Fernas İşçileri İçin Destek: “Başkan yardımcımız ve 3 milletvekili, dün gece Fernas işçilerinin yanında emniyet güçleriyle bir araya geldi. Bu durum, akıl almaz bir manzarayı ortaya koyuyor. Bu işçiler sadece haklarını talep ediyorlar. Dün dile getirdim, ama sesim ulaşmadıysa bu kez Erdoğan’a tekrar sesleniyorum. Farkında mısınız? Batman milletvekiliniz, herkesin bildiği gibi, maden işçilerini aşırı şekilde çalıştırıyor, hak ettikleri mesailerini ödemiyor ve hafta sonu tatillerini vermiyor. Eylem yaptılar, bunu duymadınız mı? Eylem yaptılar, Ankara’ya geldiler. Seslerini duyuramıyorlar.”
  • “Erdoğan’ın Haberi Var” İddiaları: “Herkese ‘Erdoğan’ın haberi var’ dedirtiliyor. Kaldıkları parkı kapatıyorsunuz. Neden? ‘Görünmesin’ diye mi? Bu madencinin neden yalınayak yürüdüğünü bir düşünün. Açlık grevi nedir, biliyor musunuz? Açlık grevi yapıyorlarsa, gerçekten bu çocuklar o kadar derin bir dert içinde mi diye aklınıza gelmiyor mu? Çok haklılar.”
  • Ölen İşçilerin Hakkı: “Geçen sefer İçişleri Bakanı Soylu vardı. Günlerce sokmadığı Ankara’ya, Bayram geldiğinde 4 gün boyunca benzin istasyonunda beklettiği işçiler, uykusuz kaldıkları için geri dönerken trafik kazasında hayatlarını kaybetti. O zaman o işlerin hakkını vermiştiniz. Daha kaç işçinin ölmesi gerekiyor? Fernas’ın sahibine değil, bu insanlara kulak verin. Utanç duyuyorum.”
  • Erdoğan Suç Üstü: “Erdoğan suç üstü yakalandı. Söyledikleri 10 yıl boyunca gizli kalmalıydı. Erdoğan’ın bu sözlerinde hiçbir korku yok. ‘İsrail saldıracak, işsizliği unutun’ dedi. Savunma sanayine geçen sene 180 milyar lira aktarıldı. Nakit avansa muhtaç olan o insanlara el atmayın dedik. Bankalardan alın. 70 milyar lira toplayacaklar. Suç üstü yakalandılar. Bahçeli ve DEM Parti’li vekillerin açıklamalarıyla ilgili dün bir basın toplantısı yaptım. 6 ile gideceğiz. Bir şey duyulacaksa, bunu benden duyacaksınız.”

Kaynak: Sözcü

Özel’den Fernas İşçilerine Destek ve Erdoğan’a Eleştiriler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!