1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afyonkarahisar’da Trafik Kavgası: 3 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar’da Trafik Kavgası: 3 Kişi Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da 10 Ekim tarihinde, 1’inci Sanayi Sitesi girişi yolunda meydana gelen bir olayda, iki otomobil sürücüsü arasında ‘yol verme’ meselesi yüzünden tartışma çıktı. Bu tartışma, trafiğin durmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tartışmanın ardından otomobillerinden inen B.K. (43), B.K. (19) ve İ.K. (21), önde duran diğer aracın sürücüsü S.B.’ye (27) saldırdı. CAMDAN ÇIKARIP TEKME VE YUMRUKLA DÖVDÜLER Üç kişi, araçlarından çıkardıkları S.B.’yi tekme, yumruk ve sopalarla dövdüler. Olayın büyümesiyle birlikte, çevredekilerin de dikkatini çeken bu kavga, bir polis aracına ait siren sesinin duyulmasıyla sona erdi ve taraflar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Afyonkarahisar'da Trafik Kavgası: 3 Kişi Tutuklandı

Kavga anları, yoldan geçmekte olan başka bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonuyla kayda alındı. Görüntülerde, üç kişinin tartıştıkları diğer aracın sürücüsünü dövdüğü, ardından polis aracının siren sesinin duyulmasıyla tarafların hızla ayrılıp araçlarına bindiği ve olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı.

KÜFRETTİĞİ GEREKÇESİYLE DARBETMİŞLER Olayla ilgili olarak Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti ve S.B.’ye saldıran B.K., B.K. ve İ.K. isimli şahısları yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheliler, polis merkezinde verdikleri ilk ifadelerinde, S.B.’yi sinyal vermediği ve hatalı şerit değiştirdiği gerekçesiyle uyardıklarını, ancak kendilerine küfredilmesi üzerine darbettiklerini belirttiler.

3 KİŞİ TUTUKLANDI Şüphelilerin polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Burada çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanan B.K., B.K. ve İ.K., cezaevine konuldu. Olay, hem şehirde hem de sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kaynak: Sözcü

Afyonkarahisar’da Trafik Kavgası: 3 Kişi Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!