1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afyonkarahisar’da ‘Yol Verme’ Tartışması Sonucu 3 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar’da ‘Yol Verme’ Tartışması Sonucu 3 Kişi Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da Üç Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar’da, ‘yol verme’ tartışması sonucunda bir sürücü camdan çekilerek tekme, yumruk ve sopalarla dövüldü. Olayın ardından 3 kişi tutuklandı.

Olayın Detayları

10 Ekim tarihinde Afyonkarahisar’ın 1’inci Sanayi Sitesi girişi yolunda, iki otomobilin sürücüleri arasında ‘yol verme’ meselesi yüzünden bir tartışma çıktı. Bu tartışma, trafiğin durmasıyla birlikte büyüyerek kavgaya dönüştü. Otomobillerinden inen B.K. (43), B.K. (19) ve İ.K. (21), önde duran diğer otomobilin sürücüsü S.B.’ye (27) saldırdı. Üç kişi, camdan çıkardıkları S.B.’yi tekme, yumruk ve sopalarla dövdü.

Olayın Sonrası

Polis aracının siren sesinin duyulmasıyla birlikte, taraflar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay anlarının görüntüleri, 3 kişinin tartıştıkları diğer aracın sürücüsünü darp ettiği ve polis aracının sireninin ardından tarafların ayrılıp araçlarına bindiği anları kaydetti.

Kendilerini Nasıl Savundular?

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili başlattıkları soruşturma sonucunda S.B.’ye saldıran B.K., B.K. ve İ.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, ilk ifadelerinde sinyal vermediği ve hatalı şerit değiştirdiği için uyardıkları S.B.’nin kendilerine küfretmesi üzerine darp ettiklerini savundular. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.K., B.K. ve İ.K. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

Afyonkarahisar’da ‘Yol Verme’ Tartışması Sonucu 3 Kişi Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!