1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağı kritik Samsunspor karşılaşması için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdikleri antrenmanlarla maça odaklanırken, takımda önemli gelişmeler yaşandı.

Uzun bir süre takımdan uzak kalan Çağlar Söyüncü ve Mert Hakan Yandaş, bugün gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bu iki oyuncunun dönüşü, hem teknik ekibe hem de taraftarlara büyük bir umut kaynağı oldu.

Başkanlığını Jose Mourinho’nun yaptığı antrenman, salonda yapılan güç ve kondisyon çalışmalarıyla başladı. Ardından sahaya inen futbolcular, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından üç grup halinde pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, bireysel ve taktiksel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe’de Allan Saint-Maximin ve İsmail Yüksek, henüz takımla antrenmanlara katılmamışken bireysel programlarına devam ediyor. Sağlık ekibi, bu iki oyuncunun en kısa sürede takıma geri dönmesi için titizlikle çalışmalara devam ediyor.

Sarı-lacivertli ekip, Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın gerçekleştirecekleri antrenmanla kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!