1. Haberler
  2. Spor
  3. Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Kritik Açıklamalar

Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Kritik Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar

Samsunspor’un dinamik ve vizyoner başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe ile oynayacakları kritik maç öncesinde HT Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. 9. haftada karşılaşacakları sarı-lacivertlilerle ilgili düşüncelerini paylaşan Yıldırım, “Pazar günü büyük bir mücadeleye çıkacağız. Şehirdeki heyecan dorukta. Biletlerin tamamı tükendi ve dolu tribünlere oynamanın mutluluğunu yaşayacağız. Taraftarlarımız sadece Samsun’dan değil, çevre illerden de büyük bir kalabalıkla stadyuma gelecek. Hem Samsunspor’u desteklemek hem de Fenerbahçe’yi görmek için gelen birçok insan var. Bu durum, şehir için çok özel bir an. Fenerbahçe’nin Anadolu’ya gelmesi bizim için bir ayrıcalık ve büyük bir fırsat. Üstelik, dünya çapında yıldız futbolcuları stadyumumuzda ağırlayacağız.” dedi.

Taraftarın coşkusuna da değinen Yıldırım, şehir merkezinden stadyuma kortej yapılacağı bilgisini vererek, “Samsunspor taraftarları kendi aralarında bir kortej düzenlemek istiyor. Şehrin merkezinden kulüp binasına yürümek gibi bir planları var. Bunu engelleyebilecek kimse yok. Unutmayalım ki, iki hafta önce Kadıköy’de Fenerbahçeliler de Ali Koç’u istifaya davet etmek için benzer bir kortej gerçekleştirdi.” ifadelerini kullandı.

‘BİZİ YENEMEZLERSE…’

Fenerbahçe’nin maça gergin bir atmosferde geleceğini belirten Yıldırım, “Fenerbahçe buraya oldukça stresli bir şekilde gelecek. Eğer bizleri yenemezlerse, Fenerbahçe’de önemli değişikliklerin olacağını hepimiz biliyoruz.” şeklinde konuştu.

‘MATEMATİKSEL HESAPLAR YAPIYORUZ’

Hakemin maçta konuşulmaması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, “Maçın güzel geçmesini bekliyorum. Her iki ekip de galibiyet için sahaya çıkacak. Bu nedenle, topun oyunda kalma süresinin uzun olacağını düşünüyorum. Hakemin gündeme gelmediği bir maç olmasını arzuluyorum. Sadece saha içindeki güzel hareketleri konuşalım. Biz galip gelmek için buradayız. Gönlümden geçen ise 2-1’lik bir galibiyet. İnşallah bu şekilde sonuçlanır. Eğer kazanırsak, ikinciliğimizi koruyacağız. Beraberlik durumunda Beşiktaş kazanırsa, üçüncü sıraya gerileyeceğiz. Artık matematiksel hesaplamalar yapmaya başladık. Bizim de ulaşmak istediğimiz bir hayal var.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Yüksel Yıldırım’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Kritik Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!