1. Haberler
  2. Spor
  3. Kyle Walker ve Annie Kilner Arasındaki İhanet ve Boşanma Süreci

Kyle Walker ve Annie Kilner Arasındaki İhanet ve Boşanma Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kyle Walker ve Annie Kilner Arasındaki Gerilim

Kyle Walker ve Annie Kilner Arasındaki Gerilim

İngiliz futbol dünyasında son günlerde yaşanan olaylar, Kyle Walker ve eşi Annie Kilner arasındaki gerginliği yeniden gözler önüne serdi. Uzun zamandır devam eden bu çatışmanın son halkası, Walker’ın model Lauryn Goodman ile olan yasak ilişkisinden doğan ikinci çocuğu oldu. Bu durum, çiftin evliliğinin sonunu getiren en büyük etkenlerden biri olarak değerlendiriliyor.

Son yaşanan olayların ardından, Goodman’ın Kilner’a gönderdiği mesaj, Walker’ın ikinci çocuğunu doğruladı ve bu durum, Kilner için adeta bir şok etkisi yarattı. Bir kaynak, MailOnline’a yaptığı açıklamada, “Aralarındaki durum hiç bu kadar kötü olmamıştı. Bir evlilikten ziyade soğuk bir savaş gibiydi. Artık neredeyse hiç konuşmuyorlar. Annie, Kyle’ın ona yaptığı ihanetleri affedemedi. Bu durumu aşmak için çok çabaladı ama başaramadı. Kyle da evliliğin sona erdiğini kabullenmiş görünüyor ve son zamanlarda daha huzurlu bir yaşam sürüyor,” ifadelerini kullandı.

Kyle Walker ve Annie Kilner Arasındaki İhanet ve Boşanma Süreci

Kyle Walker, daha önce de ihanet iddiaları ile gündeme gelmişti. 2019 yılında TV yıldızı Laura Brown ile yaşadığı ilişki, uzun süre basında yer bulmuştu. Ancak, Goodman ile olan ilişkisi ve ondan doğan ikinci çocuğun ortaya çıkışı, Kilner ile olan evliliğine son darbe oldu. Kilner, Goodman’dan gelen mesajın ardından boşanma kararı aldığını duyurdu.

Walker’ın 175 bin sterlinlik haftalık kazancı üzerinden yüklü bir nafaka ve mal paylaşımı davasıyla karşı karşıya olduğu biliniyor. Çift, 2021 yılında evlenmişti ve düğünlerinde Walker, Kilner’a 250 bin sterlin değerinde bir yüzük hediye etmişti. Ancak, evliliğin üzerinden birkaç yıl geçmeden Walker’ın Goodman ile ilişkisi ortaya çıktı. Kilner, ilişkisini kurtarmak için çabaladı ancak bu çabaları sonuçsuz kaldı.

Kyle Walker ve Annie Kilner Arasındaki İhanet ve Boşanma Süreci

Walker, Goodman ile olan ilişkisi nedeniyle yalnızca evliliğini kaybetmekle kalmadı; aynı zamanda mahkemelik olma süreciyle de yüzleşmek zorunda kaldı. Geçtiğimiz aylarda, Goodman’ın çocuklarına yönelik nafaka talepleriyle ilgili bir aile mahkemesi davasına katıldı. Goodman’ın talep ettiği lüks yaşam standartları arasında, özel bir havuz, bahçıvan ve pahalı bir otomobil gibi unsurlar da yer alıyordu. Ancak mahkeme, bazı taleplerin aşırıya kaçtığına hükmetti.

Walker, çocukları için önemli bir nafaka ödemeyi kabul etse de, bazı taleplerin gereksiz yere abartıldığını savunarak mahkemede kendini savundu. Sonuç itibarıyla Walker, aylık 12 bin 500 sterlin nafaka ödemeyi kabul etti; ancak diğer birçok masrafı reddetti. Bu süreçte, Kilner’ın ihanetlerle ve hukuki mücadelelerle başa çıkmaya çalıştığı biliniyor. Walker’ın evine geri dönmesine rağmen, çiftin ilişkilerinin hiçbir zaman düzelmediği ve aynı evde olsalar bile farklı odalarda uyudukları, iletişim kurmadıkları gözlemleniyor.

Kaynak: Sözcü

Kyle Walker ve Annie Kilner Arasındaki İhanet ve Boşanma Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!