1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çayırova’da Eşini Vurarak Kaçan Tuncay Ateş Tutuklandı

Çayırova’da Eşini Vurarak Kaçan Tuncay Ateş Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çayırova’da Trajik Olay: Eşini Vurarak Kaçtı

Çayırova'da Trajik Olay: Eşini Vurarak Kaçtı

Olay, 13 Ekim gecesi saat 23:00 sularında Çayırova’nın Özgürlük Mahallesi’nde bulunan bir evde gerçekleşti. Çıkan tartışma sonucunda, Tuncay Ateş, eşi Semira Ateş’i yatak odasında ensesinden tabancayla vurdu.

AMBULANSI TAKİP EDERKEN YAKALANDI

Eşini vurduktan yaklaşık bir saat sonra sağlık ekiplerine haber veren Tuncay Ateş, yaralı eşini hastaneye götüren ambulansı kendi aracıyla takip etti. Ancak, hastane önünde durdurulan ambulansın yanındaki polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ağır yaralı durumdaki Semira Ateş, ilk müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, burada yapılan müdahale sonrasında özel bir hastaneye sevk edildi.

“HATIRLAMIYORUM” DEDİ

Cinayet şüphelisi Tuncay Ateş, emniyette verdiği ifadesinde eşiyle tartışma anını ve olayın detaylarını hatırlamadığını söyledi. Ayrıca, daha önce “Kavga” ve “Gürültüye neden olma” suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenildi. Olay günü yapılan muayenesinde ise 2 promilin üzerinde alkollü olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Tuncay Ateş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Yoğun bakımda tedavisi süren Semira Ateş, bugün öğleden sonra doktorların tüm çabalarına karşın yaşam mücadelesini kaybetti. Bu trajik olay, çevresinde büyük bir üzüntü yarattı ve toplumda şiddet olaylarının önlenmesi gerektiği konusunu tekrar gündeme getirdi.

Çayırova'da Eşini Vurarak Kaçan Tuncay Ateş Tutuklandı

Kaynak: Sözcü

Çayırova’da Eşini Vurarak Kaçan Tuncay Ateş Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!