1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu’ndan Filistin İçin Çarpıcı Çağrı

Kerem Aktürkoğlu’ndan Filistin İçin Çarpıcı Çağrı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kerem Aktürkoğlu’ndan Filistin İçin Çağrı

Portekiz’in Benfica takımında forma giyen milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, İsrail’in saldırıları altında ezilen Filistin halkına dikkat çekmek amacıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Aktürkoğlu, yaşanan insanlık dramına dair duyduğu endişeleri dile getirirken, şu ifadeleri kullandı:

“Herkesin temkinli yaklaşılması gerektiğini söylediği bir konu olduğunun farkındayım, duyuyorum. Ancak duyduklarım sadece bunlarla sınırlı değil… Bir halkın çaresiz çığlığı; ölen çocukların ve sivillerin maruz kaldığı acımasız katliamlar. Bazen evlerinde, bazen ibadet alanlarında, bazen de yardım bekledikleri hastanelerde bu trajediyi yaşıyorlar…

Aktürkoğlu, devamında şunları belirtti:

“İsrail ile Filistin arasında tarih boyunca birçok olay yaşanmış olabilir, fakat şu an tanık olduğum manzara, bir milletin yok edilme aşamasına geldiğidir. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalmayı asla kendime yediremiyorum. Yukarıda saydıklarımı kınamayacak bir kişi var mı? Böyle bir dehşet karşısında her şey yolundaymış gibi normal hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün?”

“Bu katliam durmalı,” diyen Kerem, sözlerini “çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı… Artık yeter!” diyerek noktaladı. Bu anlamlı çağrı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve pek çok kişi tarafından desteklendi.

Kaynak: Sözcü

Kerem Aktürkoğlu’ndan Filistin İçin Çarpıcı Çağrı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!