1. Haberler
  2. Spor
  3. Umut Meraş’tan Dikkat Çeken Açıklamalar: Beşiktaş, Aile Problemleri ve Arda Turan

Umut Meraş’tan Dikkat Çeken Açıklamalar: Beşiktaş, Aile Problemleri ve Arda Turan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Meraş’tan Çarpıcı Açıklamalar

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor’un tecrübeli futbolcusu Umut Meraş, Play Spor’a özel açıklamalarda bulunarak dikkat çekici detayları paylaştı. Beşiktaş’taki döneminde yaşadığı hayal kırıklıklarına değinen 28 yaşındaki oyuncu, ailesinden de beklenmedik zorluklar yaşadığını ifade etti. İşte Umut Meraş’ın samimi açıklamaları…

“Eyüpspor’a Gelmemde Arda Turan Faktörü Vardı”

“Eyüpspor’a katılmadan önce Arda Hoca’nın etkisiyle bu kulübün benim için özel bir yeri olduğunu hissettim. İlk senemizde milli araya kadar güzel sonuçlar aldığımızı düşünüyorum.”

“Avrupa’ya Gidersek Arda Hoca Saatini Verecek”

“Arda Hoca ile birlikte hedeflerimizi belirledik. Her camianın bir hedefi var. Arkadaşlar arasında hayal ettiğimiz bir şey var. Arda Hoca’nın bana özel bir sözü var; çok beğendiğim bir saatim var. Arda Hoca, ‘Eğer Avrupa’ya gidersek bu saati sana vereceğim’ dedi.”

“Kırgınlığım Olsa Da Beşiktaş’ın Yeri Ayrı”

“Beşiktaş benim için her zaman özel bir yere sahip. Orada 3 sezon geçirdim ve 2 kupa kazandım. Beşiktaş’a karşı biraz kırgınlığım da var. Orada işlerim kötü gitti ve taraftarlar üzerimde baskı hissettiriyordu. Ancak yine de onların yeri daima kalbimde.”

“Ailemdan Darbe Yedim”

“Beşiktaş’ta geçirdiğim son iki yılda ailemle ciddi problemler yaşadım. Bu sebepten dolayı sahada istediğim performansı sergileyemedim. Evlenme sürecinde de zorluklar yaşadım. En yakınlarımdan beklemediğim darbeleri yedim. Bu süreçte psikolog desteği aldım ve eşim benim yanımdaydı. Başka biri olsaydı belki de bu durumu kabullenip giderdi. Beşiktaş’ta bu zorluklarla mücadele ettim ve biraz daha sabırlı olsalardı performansımı artırabilirdim.”

“Bursaspor’a Yanlışım Olmadı”

“Bursaspor’da A Milli Takım’a seçildiğim dönemdeküme düştük. O sezon, takımda birçok değişiklik oldu. Kamp dönemi geldiğinde 10 maaşım kulüpte bekliyordu. Avukata gitseydim boşta kalacaktım, bu yüzden Bursaspor’a alacaklarım yok diye sözleşme imzaladım. Fransız ekibi 1.5 milyon Euro’yu peşin ödedi. Bursaspor, o dönem transferlerin çoğunu benim bonservisim üzerinden gerçekleştirdi. Ancak ayrıldıktan sonra o dönemin başkanı sözünü tutmadı ve alacaklarımı ödemedi. Bu durum içimi acıttı, çünkü Bursaspor’a bir hata yapmamıştım.”

“Önemli Golcüler ve Ahmed Kutucu”

“Süper Lig’de Immobile, Icardi, Osimhen ve Mame Thiam gibi çok değerli golcüler var. Yakın zamanda milli takıma seçilen Ahmed Kutucu’yu da çok beğeniyorum.”

“Arda Turan’ın Komando Eğitimi”

“Eyüpspor kampına 1 hafta geç katıldım. Arkadaşlarım bana gelmememi söylediler ama ben geleceğimi belirttim. İlk gün hoca ‘yarın sabah 6’da görüşürüz’ dedi. Sabah 5:30’da havanın karanlık olduğu bir vakitte, daha kahvaltı yapmadan yoğun bir antrenmana başladık. Gerçekten komando gibi bir eğitim süreci geçirdik.”

“Paris’te Federer Raketiyle Dolaştık”

“Fransa’da Le Havre’ye geç katıldım. Takım deplasmana giderken hoca, ‘Şehri dolaş, sana 3 gün izin’ dedi. Kulüp araba tahsis edemediği için hoca kendi arabasını bana verdi. Anahtarı verirken ‘Kaza yaparsan hiçbir şey olmasın ama bagajda Federer’in raketleri var, onlara dikkat et’ dedi. Paris’te arkadaşlarla raketlerle dolaştık, insanlar bize bakarak ‘Bunlar ne yapıyor?’ diyordu.”

“Arda Turan ile Takım Arkadaşı Olduk”

“Küçük yaşlarda Galatasaray ile 4 ay denemeye çıktım. O dönem Arda Turan sakatlık geçiriyordu. Arda Hoca benim çıktığım grupla antrenmana katıldı. Sakatlık sonrası kendini toparlaması için 5 gün boyunca onunla aynı grupta idman yaptık.”

Umut Meraş ile Kısa Kısa

  • En kötü giyinen futbolcu? “Tayfur diyorum. Onun tarzı farklı, renk uyumunu pek göremiyorum.”
  • En komik futbolcu? “Emre Akbaba ve Sinan Gümüş, ayrıca Tayfur da çok komik.”
  • En sessiz futbolcu? “Kesinlikle Shelvey. Geldiğinden beri sesini duymadım.”
  • Sosyal medyada en çok zaman geçiren? “Tayfur. Tam bir sosyal medya fenomeni, her şeyi paylaşmak istiyor.”
  • En dakik futbolcu? “Beşiktaş’ta en erken gelen ben ve Necip Uysal’dık. Toplanma saati 10 ise 8’de oradaydım.”
  • En bakımlı futbolcu? “Cenk Tosun.”
  • En cömert futbolcu? “Emre Akbaba.”
  • En cimri futbolcu? “Boluspor’da oynarken Andre Santos vardı. Hesap geldiğinde kendi içtiğini söyleyip 50 TL bırakıp gitti. Çok şaşırmıştım.”
  • En sert futbolcu? “Necip Uysal. Yakaladığında affetmez.”

Kaynak: Sözcü

Umut Meraş’tan Dikkat Çeken Açıklamalar: Beşiktaş, Aile Problemleri ve Arda Turan
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!