1. Haberler
  2. Gündem
  3. Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki’nin Kayseri’deki Buluşması

Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki’nin Kayseri’deki Buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki’nin Buluşması

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçtiğimiz hafta sonu memleketi Kayseri‘ye giderek bazı siyasi isimlerle bir araya geldi. Bu buluşma, Gül’ün bağ evinde gerçekleştirilen bir yemekle taçlandırıldı. Yemekte, 1 Temmuz’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa eden Mehmet Özhaseki de Gül’ün hemen yanında yer aldı. Bu durum, AKP kulislerinde “Neler oluyor?” sorularının gündeme gelmesine neden oldu.

Sözcü’nün edindiği bilgilere göre, bu özel yemek, Refah Partisi’nde Kayseri Milletvekili olarak görev yapmış ve geçmişte Gül’ü siyasete kazandıran Şaban Bayrak‘ın evinde gerçekleşti. Yemekte, Gül ile eski Bakan Mehmet Özhaseki’nin yan yana oturması oldukça dikkat çekiciydi. Ayrıca, AKP Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Bayrak da yemekte Gül ile birlikte yer aldı.

Buluşmanın yapıldığı evin sahibi olan Şaban Bayrak, aynı zamanda Gül’ün kardeşi Macit Gül‘ün kayınpederidir. AKP kulislerinde, Özhaseki ve Gül’ün birlikte yeni bir dönemde ‘ayrı bir yol’ yürüyecekleri konuşulmakta. Bu tür buluşmalar, siyasi arenada yeni dinamiklerin oluşabileceğinin sinyallerini vermekte.

Kaynak: Sözcü

Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki’nin Kayseri’deki Buluşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!