1. Haberler
  2. Medya
  3. Gönül Dağı 149. Bölüm Özeti ve Heyecanlı Gelişmeler

Gönül Dağı 149. Bölüm Özeti ve Heyecanlı Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönül Dağı’nın 149. Bölümü 19 Ekim Cumartesi Akşamı!

5 sezondur her hafta izleyicilerin ilgi odağı olan, izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin 149. bölümü, 19 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yerini alıyor. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi yetenekli isimlerin paylaştığı bu bölümde, izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor.

149. Bölümde Yaşanacak Olaylar

  • İrfan ve Ailesi Kaza Geçiriyor: İrfan ve ailesinin başına gelen talihsiz kaza, dizinin gidişatını tamamen değiştirecek.
  • Ramazan, Asuman’ın Programı İçin Neler Yapacak? Ramazan, Asuman’ı yeniden sunucu yapabilmek için elinden geleni yapacak.
  • Elif ve Cemile Hastanede Karşılaşıyor: İki elti, aralarındaki kırgınlıkları geride bırakıp barışma fırsatı bulacaklar.
  • Kenan, Hastasını Ameliyatta Kaybedince: Kenan’ın yaşadığı bu acı kayıp, hastane koridorlarında büyük yankı uyandıracak.

Dizinin Yapım Detayları

Gönül Dağı, yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz‘in üstlendiği, yönetmenliğini ise Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın yaptığı bir yapım. Senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

149. Bölüm Özeti

Bu bölümde, İrfan ve ailesinin kaza haberini duyan Taner, telaş içinde hastaneye koşar. İrfan ve eşi Kader, acil ameliyata alınmıştır. Acaba İrfan hayatta kalabilecek midir? Ramazan ve Behçet, yapımcı Asuman’ı tekrar sunucu yapabilmek için ikna etme çabalarına girişir. Ancak yapımcı, yeni bir sunucu ile anlaşma yapmıştır. İkili bu durumda ne yapacak? Elif, Cemile ile aralarındaki kırgınlık nedeniyle içten içe üzülürken, hastanede karşılaşmalarıyla birlikte aralarındaki gerginlik sona erecek ve barışacaklardır. Kenan’ın hastasını ameliyat masasında kaybetmesiyle birlikte neler yaşanacağını ise izleyiciler merakla bekliyor.

Gönül Dağı 149. Bölüm Özeti ve Heyecanlı Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!