1. Haberler
  2. Medya
  3. Doğan Bayraktar’dan Evlilik ve Yeni Proje Üzerine Açıklamalar

Doğan Bayraktar’dan Evlilik ve Yeni Proje Üzerine Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğan Bayraktar’dan Yeni Proje ve Evlilik Hakkında Açıklamalar

Doğan Bayraktar'dan Yeni Proje ve Evlilik Hakkında Açıklamalar

“Gelin Takımı” dizisinin dikkat çeken yakışıklı oyuncusu Doğan Bayraktar, yeni rolü ile ilgili içten açıklamalarda bulundu. Bayraktar, filmde evliliğe henüz hazır olmayan bir spor hocası olan Görkem karakterini canlandırıyor. Bu karakteri hakkında, “Görkem, filmin damadı ama aslında damat olmaya hiç hazır değil. Çok eğlenceli bir proje oldu, adeta tatil gibiydi. Bu sette uzun süre çalışabilirim,” şeklinde görüşlerini paylaştı.

Bayraktar, kendi evlilik planlarıyla ilgili de çarpıcı ifadelerde bulundu. Karakteriyle benzer bir noktada olduğunu itiraf eden oyuncu, “Evlilik benim için hayalini bile kurmadığım bir şey. Bunu düşündürecek, o duyguyu uyandıracak biri olmalı. Şu an kalbim boş ve bir kriterim yok. Hayatımda ‘Biz artık bu yola mı gidiyoruz?’ dedirten bir ilişki yaşamadım. Şu an için evliliğe hazır değilim,” dedi.

Filmdeki partneri Ecem Erkek hakkında da olumlu düşüncelerini dile getiren Bayraktar, “Ecem çok tatlı ve şahane biri. Tanıyınca ona olan hayranlığım daha da arttı,” ifadeleriyle rol arkadaşını övdü.

Savaş temalı projelerden sonra komedi filminde yer almanın kendisi için oldukça rahatlatıcı olduğunu belirten Bayraktar, “Komedi, hep yer almak istediğim bir türdü. Tarih ve aksiyon projelerinin ardından bu filmde yer almak bana gerçekten iyi geldi,” şeklinde duygularını aktardı.

Doğan Bayraktar’dan Evlilik ve Yeni Proje Üzerine Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!