1. Haberler
  2. Medya
  3. Bahar Dizisi 20. Bölüm Özeti

Bahar Dizisi 20. Bölüm Özeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Elçin Afacan, Nizam Namidar, Füsun Demirel gibi önemli isimleri barındıran Bahar dizisi, reytinglerdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Dizinin 20. bölümü de izleyicilerle buluştu. Peki, bu bölümde neler yaşandı? İşte 20. bölümde öne çıkan önemli olaylar:

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?

20. bölümde, Rengin’in Bahar’ın evini satın alması, ailesi içinde büyük bir kaos yaratırken, Rengin hamile olduğunu Seren’e açıkladı. Bu durum, babası Rıza’nın rahatsızlanmasına ve hastaneye kaldırılmasına sebep oldu. Bahar, hastaneye gittiğinde ise, kimseyi umursamadan Evren’e sarıldı. Evren, her zamanki gibi Bahar’ın en büyük destekçisi oldu.

Yaşanan kargaşanın ardından Umay ve Parla arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan Rengin, yanlışlıkla Umay’ın kafasına vurdu. Bu durumu öğrenen Bahar, 25 yılını verdiği evi yıkıp dökerken Rengin ile yüzleşti. Bahar’ın öfkesinin ardından Rengin, Bahar’ı şikayet ederek onun tutuklanmasına neden oldu. Bahar, hastanede herkesin gözü önünde tutuklanırken, Süreyya bu durumu Bahar’ı hastaneden gönderme planları için kullandı ve Bahar hakkında bir şikayet dilekçesi hazırlayarak vakıf başkanına iletti.

Yavuzoğlu ailesinin karmaşası içinde Efsun, kızı Seren ile konuşarak Aziz Uras ile evlilik planları hakkında uyarılarda bulundu. Mesleğini her şeyin önünde tutan Seren’in hamileliği kariyerini olumsuz etkileyebilir düşüncesiyle, Efsun kızı Seren’in bebeğini aldırmasını istedi. Bahar, nezarethanede yalnız bırakılmayan biri olarak Evren’in desteğini her zaman hissetti. Ancak Bahar, Evren’e olan duygularını bir türlü ifade edemedi ve nezarethane ortamında tanıştığı kadınlar ona cesaret verdi.

Rengin, Timur’un Bahar’ın evinde kalması şartıyla şikayetini geri çekti. Nezarethaneden çıkan Bahar, hastaneye gittiğinde Süreyya’nın kendisi için bir kurul toplayacağını öğrenince şok oldu. Evren ve Timur, hastaneye gelen bir yaralının tedavisi sırasında karşı karşıya gelirken, Bahar bu tartışmaya son vermek için Süreyya’yı çağırdı. Süreyya’nın hastaya müdahale ederken Evren ile yakın temasta bulunması, Bahar’ın kafasında soru işaretleri uyandırdı.

Evren, tedavisinden sonra kendine gelen hastaya “Haber vermemizi istediğin bir yakının var mı?” diye sordu ve hastanın “Evren Yalkın” yanıtını almasıyla büyük bir şok yaşadı. Süreyya’nın şikayeti sonrası açığa alındığını öğrenen Bahar, derin bir hayal kırıklığı yaşarken, soluğu Evren’in yanında aldı. Bu sırada hastanın tehlikede olduğunu fark eden Evren, onu korumak için silahın önüne atladı. Gözlerinin önünde Evren’in vurulduğunu gören Bahar, korkuyla Evren’in yanına koşarak ona “Seni seviyorum” dedi. Evren’in silahlı saldırıdan kurtulup kurtulamayacağı ise izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?, her salı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor!

Bahar Dizisi 20. Bölüm Özeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!