1. Haberler
  2. Medya
  3. Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? Dizisi Reytinglerde Zirveye Yerleşti

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? Dizisi Reytinglerde Zirveye Yerleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? Dizisi Zirveye Yerleşti

Show TV’nin MF Yapım imzalı, izleyicilerin büyük bir beğeniyle takip ettiği Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? dizisi, Salı akşamı yayınlanan yeni bölümüyle milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. Dizi, reyting sıralamasında tüm kategorilerde birinci olarak adını zirveye yazdırdı.

Dizinin yirminci bölümü, reytinglerde yine ilk sırada yer alarak izleyicilerin ilgisini çekti. Salı akşamları yeni başlayan Now televizyon kanalındaki Gizli Bahçe dizisinin etkisine rağmen, Bahar dizisi önemli bir olumsuz durumla karşılaşmadı. Bir Gece Masalı, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Gizli Bahçe dizilerinin güçlü hikayelerine rağmen, Bahar dizisi her kesimden izleyicinin kalbinde taht kurmaya devam ediyor.

Sosyal medyada da Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? fırtınası esti. İzleyicilerin birbirinden güzel yorumlarıyla dolup taşan Bahar etiketi, 5 saat 45 dakika boyunca gündem konusu oldu. Diziye damga vuran karakterlerden Süreyya, hastaneden gönderilme planlarıyla 3 saat 20 dakika boyunca Twitter’da trend topic (TT) listesinde yer aldı. Ayrıca, Seren’in hamileliğini ailesine açıklamasının ardından yaşadığı zorlu olaylar 2 saat 5 dakika boyunca konuşuldu. Rengin karakteri ise Bahar ile yaşadığı yüzleşme ve aldığı kararlarla 1 saat 55 dakika boyunca sosyal medyada gündem oldu.

Show TV’de yayınlanan bu başarılı yapımın yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor.

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? Dizisi Reytinglerde Zirveye Yerleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!