1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sarah Connor’dan Balinalar İçin Protesto

Sarah Connor’dan Balinalar İçin Protesto

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balinaların Refahı İçin Protesto

Balinaların Refahı İçin Protesto

Deniz memelilerinin korunması ve refahı için mücadele eden ünlü sanatçı Sarah Connor, TUI’nin Berlin Mitte’deki bir şubesinin önünde ilginç bir eylem gerçekleştirdi. Connor, burada bir akvaryuma kendisini kilitleyerek, yunus akvaryumlarının kaldırılmasını talep etti. Bu cesur hareket, hayvan hakları konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyordu.

Ünlü Şarkıcı Akvaryuma Girdi

Hayvanları koruma örgütü PETA tarafından düzenlenen protesto eylemine katılan Connor, Almanya’da orkaların ve yunusların esir tutulduğu hayvanat bahçelerine bilet satarak mali destek sağlayan son seyahat sağlayıcılarına karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Gerek kendi sesi, gerekse PETA’nın desteğiyle, bu konuda toplumda bir farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Seyahat Şirketine Çağrıda Bulundular

PETA ve Sarah Connor, TUI’ye bu uygulamayı durdurması için çağrıda bulundu. Connor, BILD gazetesine verdiği demeçte, “Bu uygulamalara son verilmesi gerekiyor. Aşırı kalabalık alanlarda hayvanların büyük acılar çektiği uzun zamandır kanıtlandı. Örneğin, saatte 50 kilometre hızla yüzebilen ve günde 120 kilometre yol kat etmek isteyen bir orca türünün, bir tankta tutulması kesinlikle kabul edilemez. TUI’yi, bu tür uygulamalara son vermeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu tür eylemler, hayvan hakları savunucularının seslerini duyurması ve deniz memelilerinin yaşam koşullarını iyileştirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sarah Connor’dan Balinalar İçin Protesto
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!