1. Haberler
  2. Medya
  3. Müge Anlı’da Yakup Ünal’ın Trajik Olayı

Müge Anlı’da Yakup Ünal’ın Trajik Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı Yakup Ünal Kimdir? Müge Anlı Yakup Ünal Olayı Nedir?

Müge Anlı’nın programında her gün cinayetlerin aydınlatılması, kaybolan kişilerin bulunması ve ailelerin barışması gibi olaylar yaşanıyor. Bugün yayınlanan bölümde ise Yakup Ünal’ın yaşamış olduğu trajik olay, Türkiye’nin gündeminde yankı uyandırdı. Bu nedenle vatandaşlar, “Müge Anlı Yakup Ünal kimdir?” ve “Müge Anlı Yakup Ünal olayı nedir?” gibi soruları araştırmaya başladı.

Müge Anlı Yakup Ünal Kimdir?

Yakup Ünal, 35 yaşında bir aşçıdır ve evlidir. Müge Anlı programında, 50 yaşındaki eşi Zeynep Kaya Ünal’ın, 35 yaşındaki Yakup Ünal’a yaklaşık bir yıldır ulaşamadığı bilgisi verildi. Zeynep Hanım, eşinin kendisine ihanet ettiğini öğrendikten sonra 3 yıldır evinden çıkmadığını belirtti. Müge Anlı, “Zeynep, eşinin bir otelde aşçılık yaptığını ve ona gelen bir mesaj sonrası yaşananları anlattı” dedi.

Zeynep Hanım’ın Anlattıkları

Zeynep Hanım, “Eşim bir otelde aşçılık yapıyor. Eşime bir mesaj geldiğinde, ben de Yakup’un adına cevap verdim. Durumu eşime söyledim, ardından üzerime hücum etti. Beni uyur vaziyetteyken yakaladı. Birisiyle mesajlaşıyordu. O numarayı aradığımda, bir kadın ‘alo’ dedi. Eşim o kişiyi ‘Yusuf’ olarak tanıtmış. Kadın bana ‘Yusuf Can’ın telefonu mu? Siz kimsiniz?’ diye sordu. Ben de ‘Eşi oluyorum’ dedim ve şaşırdı” şeklinde konuştu.

Zeynep Hanım’ın Durumu

Zeynep Hanım, “Ben rahatsızım, 150 kiloyum. Hiçbir işimi yapamıyorum. Komşularım bana yardım ediyor. Yakup, sevgilisine imam nikahı kıymış. Son 3 yıldır evden çıkmadım ama eşimi bulmak için dışarı çıkmak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı’da Yakup Ünal’ın Trajik Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!