1. Haberler
  2. Gündem
  3. Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmenin Silahlı Tehdidi

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmenin Silahlı Tehdidi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Şok Olay

Dün saat 14.30 sıralarında Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olay, eğitim camiasını sarstı. Edinilen bilgilere göre, bir süredir baskı altında olduğunu iddia eden Bilişim Öğretmeni Serdar Alagöz (34), okula ruhsatsız bir tabanca ve bıçak ile geldi. Öğretmen, okul müdürünü odasında bulamayınca, kadın müdür yardımcısına silah çekerek tehditte bulundu.

Olay sırasında çıkan tartışmada, Alagöz silahını ateşledi ancak silahın tutukluk yapması üzerine paniğe kapıldı. Bunun ardından hızla dışarıya kaçan öğretmen, silahını doldurup boşaltmaya çalışırken tabanca aniden ateş aldı. Kantin çalışanlarının duruma müdahale etmesiyle olay daha da büyümeden kontrol altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, öğretmeni gözaltına aldı.

TAYİN ETTİRMEKLE TEHDİT EDİLDİĞİ İDDİASI

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği’nde gece boyunca sorgulanan Serdar Alagöz’ün psikolojik durumunun iyi olmadığını ancak herhangi bir ilaç kullanmadığını ya da tedavi görmediğini belirledi. Poliste verdiği ifadesinde, 5 yıl önce eşinden ayrıldığını ve son 2 yıldır görev yaptığı okulda sürekli mobinge maruz kaldığını ifade ettiği öğrenildi.

Öğretmen, 2 Ekim 2024 tarihinde yapılan bir toplantıda okul müdürünün kendisini tayin ettirmekle tehdit ettiğini, ardından da hakaretler yağdırdığını iddia etti. O toplantının ardından müdürüne karşı beslediği düşmanlığının arttığını belirten Alagöz, bu olayın ardından saldırıyı gerçekleştirmeye karar verdiğini söyledi.

Gasp Büro Amirliği’nde, silahı nereden temin ettiğine dair net bir cevap veremeyen Serdar Alagöz’ün, her sorulduğunda farklı bir kişinin adını verdiği öğrenildi. Ayrıca, öğretmenin çantasında oyuncak bir tabanca, 3 bıçak, soğan ve patates bulunduğu bildirildi.

Olay günü derslerinin olduğunu söyleyen Alagöz, müdürünü beklediğini, ancak daha sonra kızının sağlık problemi nedeniyle gelmediğini öğrendiği için müdür yardımcısının odasına girdiğini ifade etti. Tüm işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Sözcü

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmenin Silahlı Tehdidi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!