1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bodrum’da Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Bodrum’da Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi’nin Burgaz Mevkii’nde, bugün öğle saatlerinde büyük bir yangın meydana geldi. Yangın, etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayıldı ve kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangın anında, çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi kazma, kürek ve tırmıklarla gerçekleştirdi.

Daha sonra, olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 6 arazöz, iki yangın söndürme uçağı ve iki helikopter, yangına müdahale etmeye başladı. Yangının alevleri, yön değiştirerek evlere doğru ilerleyince, bölge sakinleri arasında korku ve endişe dolu anlar yaşandı.

Yangının kontrol altına alınması için yaklaşık 30 orman işçisi de çaba harcadı. Yangının yaklaşık 6 hektarlık bir alanda etkili olduğu ve üç saat içinde kontrol altına alındığı bildirildi. Yangın söndürme çalışmalarının ardından, bölgede soğutma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, yangının çıkış nedeni ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Bu tür olayların önlenmesi ve benzer durumlarla karşılaşmamak için halkın daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Kaynak: Sözcü

Bodrum’da Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!