1. Haberler
  2. Gündem
  3. Seren Serengil Siyasete Atılıyor: Hayvan Hakları İçin Mücadele

Seren Serengil Siyasete Atılıyor: Hayvan Hakları İçin Mücadele

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seren Serengil Siyasete Atılıyor

Ünlü sunucu ve hayvan hakları savunucusu Seren Serengil, hayvan hakları konusunda daha etkili bir ses olabilmek amacıyla siyasete girmeye karar verdi. Serengil, bu kararıyla birlikte, “Siyasete girmek zorundayız” ifadelerini kullandı ve bu konuda kararlılığını vurguladı.

Serengil, siyasete adım attıktan sonra ilk ziyaretini CHP İstanbul Başkanlığı‘na gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Değerli sanatçımız ve hayvan hakları savunucusu Seren Serengil’i, Kartal İlçe Başkanımız Mert Polat ile birlikte İl Başkanlığımızda ağırladık. Katliam Yasası üzerine ortak endişelerimizi, hayvan haklarını ve bu yöndeki belediye hizmetlerini konuştuk. Bu hassas konuda değerli önerilerini bizimle paylaşan, sahipsiz canlara ses olma mücadelesi veren Seren Hanım’a teşekkür ediyorum.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Çelik, sözlerini sürdürerek şunları belirtti: “Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz, vicdanın ve sevginin yanındadır. İnsanlık dışı uygulamalara asla pay vermeyecek, can dostlarımızın ve halkımızın uyum içinde, güvenle yaşaması için çalışmaya devam edeceğiz. Gerekli tüm çözümleri hep birlikte, ortak akılla hayata geçireceğiz.”

Seren Serengil’in bu adımı, hayvan hakları konusunda toplumsal bilinci artırmak ve daha etkili politikalar geliştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Sözcü

Seren Serengil Siyasete Atılıyor: Hayvan Hakları İçin Mücadele
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!