1. Haberler
  2. Magazin
  3. Umut Akyürek’in Kızı Melek ile İlgili Üzücü Açıklamaları

Umut Akyürek’in Kızı Melek ile İlgili Üzücü Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Akyürek’in Kızıyla İlgili Üzücü Açıklamaları

Umut Akyürek'in Kızıyla İlgili Üzücü Açıklamaları

Umut Akyürek, 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile hayatını birleştirmiş ve 2005 yılında kızı Melek Bal’ı dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz yıl, kızı Melek’in iş hayatına atıldığını ve yeni asistanı olduğunu duyuran Akyürek, bu kez kızıyla ilgili endişe verici açıklamalarda bulundu.

Umut Akyürek, Instagram hesabından paylaştığı bir video ile yaşadığı zorlukları dile getirdi. Kızının bağımlı olduğunu belirten Akyürek, “Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum. Çok düşündüm. Daha önce de birkaç kez denedim bu videoyu sizinle paylaşıp paylaşmamayı… Ama paylaşmak istiyorum çünkü bir yol bulamıyorum.” diyerek hislerini ifade etti.

“Madde Kullanımı ve Psikolojik Sorunlar”

Akyürek, konuşmasına şöyle devam etti: “Uzun yıllar boyunca benim kızımla ilgili bazı sorunlarım olduğunu biliyorsunuz. Bir programda daha önce psikolojik rahatsızlıkları olduğunu dile getirmiştim. Ancak işin boyutları çok daha karmaşık ve farklı. Kızım maalesef madde de kullanıyor. Çok bilinçsiz bir şekilde kullanıyor, adeta ölümüne… Kontrolsüz bir şekilde, psikiyatrik rahatsızlıklarından dolayı kendini frenleyemediği için bu durum korkunç boyutlara ulaştı.”

“Kendimi Odaya Kilitledim”

Akyürek, “Şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu ve yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Bu nedenle polis çağırmak zorunda kaldık. Daha önce defalarca çağırdık ama sonuç değişmiyor. Polisler geliyor, dil döküyorlar, en fazla götürüp nezarette ifade alıyorlar. Bununla ilgili hiçbir çözüm üretilemiyor.” ifadelerini kullandı.

Umut Akyürek, son zamanlarda kamuoyunu meşgul eden olaylara da dikkat çekerek, “Birçok madde kullanan genç, maalesef suçlar işliyor. Gencecik bir polisimiz şehit oldu, iki genç kızımız katledildi. Tüm bu olayların arkasında bu illet var. Aileleri tarafından defalarca şikayet edilen bu çocuklar, suç işleseler bile hiçbir şey olmuyor. Artık serseri mayın gibi etrafta özgürce dolaşıyorlar.” dedi.

Akyürek, kendi durumunu da dile getirerek, “Ben bir sanatçı olmama rağmen, gücüm yetmiyor. Kızım reşit olduğu için kendi rızası olmadan hastaneye yatıramıyorum. Babasıyla birlikte aylardır bir mahkeme sürecindeyiz. Çünkü başına bir şey geleceğinden korkuyoruz; ya ölecek, ya öldürecek ya da bize zarar verecek. Daha önce babasına iki kez bıçakla saldırdı ve beni defalarca darp etti. Bilincini kaybettiği için bu durumlar yaşanıyor. Bu madde, öyle bir şey ki…” şeklinde konuştu.

“Kelepçeli Fotoğrafını Paylaştı”

Umut Akyürek’in paylaşımının ardından kızı Melek Ertuğrul Bal, gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi. Kelepçeli fotoğrafını sosyal medyaya yükleyen Bal, “Başladı bizim mesai” notunu düştü.

Kaynak: Sözcü

Umut Akyürek’in Kızı Melek ile İlgili Üzücü Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!