1. Haberler
  2. Magazin
  3. Uzak Şehir: Mardin’de Aşk, Aile ve Sırlar

Uzak Şehir: Mardin’de Aşk, Aile ve Sırlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzak Şehir: Mardin’de Başlayan Sırlarla Dolu Bir Yolculuk

Uzak Şehir: Mardin’de Başlayan Sırlarla Dolu Bir Yolculuk

Çekimlerine Mardin’in büyüleyici Midyat ilçesinde başlanan “Uzak Şehir”, Kanada’dan eşini defnetmek üzere gelen acılı bir kadının, sırlarla dolu bir hikaye ve bölgenin gerçekleriyle yüzleşmesini konu alıyor. Başrollerini yetenekli oyuncular Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın üstlendiği bu dizi, ünlü Lübnan yapımı ‘Al Hayba’nın Türkiye uyarlaması olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Uzak Şehir: Mardin'de Aşk, Aile ve Sırlar

Güneydoğu’nun Güzellikleriyle Dolu Bir Görsel Şölen

“Uzak Şehir”, çarpıcı bir hikaye ile birlikte muhteşem görselleri bir araya getirerek izleyicilerle buluşacak. Kanal D’nin yeni yapımlarından biri olan bu dizi, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen Mardin’de çekiliyor. Senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenlik koltuğunda ise tecrübeli Ahmet Katıksız oturuyor.

Geçmişin Karanlığı ve Saklanan Sırlar

Alya Albora, vefat eden eşinin son isteğini yerine getirmek üzere, cenazesi ve beş yaşındaki oğlu ile birlikte Kanada’dan Mardin’deki Albora topraklarına gelir. Ancak bu yolculuğun geri dönüşü yoktur. Albora ailesinin lideri Cihan Albora, Alya’nın çaresiz çırpınışlarına kayıtsız kalamaz ama çocuğunu alıp gitmesine de izin vermez. Alya, geçmişin karanlığı, gizlenen sırlar ve bölgenin gerçekleriyle yüzleşirken, kendini kocasının ailesiyle büyük bir mücadele içinde bulur.

Aşk ve Aile Bağları Üzerine Derin Bir Bakış

Dizinin merkezinde aşk ve aile bağları yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın yanı sıra, Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer gibi yetenekli isimler de yer alıyor.

Uzak Şehir: Mardin'de Aşk, Aile ve Sırlar

Yakında Kanal D’de Yayınlanacak

Albora ailesinin kıyasıya bir iktidar savaşına sahne olacak olan “Uzak Şehir”, izleyicileri derin bir dramın içine çekerken, heyecan dolu sahneleriyle ekranlara gelmek için gün sayıyor. Dizi, yakında Kanal D’de yayınlanacak.

Uzak Şehir: Mardin’de Aşk, Aile ve Sırlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!