1. Haberler
  2. Magazin
  3. Gökçe Bahadır’ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Talihsiz Kaza

Gökçe Bahadır’ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Talihsiz Kaza

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökçe Bahadır’ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Şaşırtan Kaza

Gökçe Bahadır'ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Şaşırtan Kaza

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy için düzenlediği doğum günü partisinde talihsiz bir kaza yaşadı. Partide pastanın mumlarını üflerken, Bahadır’ın saçlarının bir kısmı alev aldı. Neyse ki, büyük bir kazayı ucuz atlatan Bahadır, durumu son anda fark ederek gerekli önlemleri aldı.

Gökçe Bahadır, önceki akşam yüzü olduğu bir markanın lansmanında basın mensupları ile bir araya geldi. Gazetecilerle lansman öncesinde gerçekleştirdiği kısa röportajda, yeni sezon planlarından ve eşinin doğum gününde yaşadığı bu talihsiz kazadan bahsetti.

Gökçe Bahadır'ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Talihsiz Kaza

“Tempolu Hayatı Ben Seçtim”

Bahadır, işine olan tutkusunu vurgulayarak, “Bu benim işim, ben işimi yapmaktan büyük keyif alıyorum. Çalışmaya devam edeceğim, inşallah hep böyle olacak. Her iş beni motive ediyor ve heyecanlandırıyor. Hayatta motive olmak ve heyecanla yaşamak çok önemli. Bu ikisini işimle birleştirebiliyorsam, bu benim için çok daha güzel. Benim sevdiğim hayat tempolu bir hayat. Bu tempolu hayatı ben seçtim,” diyerek gülümsemesini ekledi.

Gökçe Bahadır'ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Talihsiz Kaza

“Ucuz Atlattık”

Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy’un doğum günü pastasını üflerken saçının küçük bir kısmının alev almasıyla sosyal medyada gündem oldu. O anların ardından Bahadır, “Çok küçük bir talihsizlik yaşadım. Alev hemen söndü, neyse ki ucuz atlattık,” diyerek yaşadıklarını samimi bir şekilde anlattı.

Gökçe Bahadır'ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Talihsiz Kaza

Gökçe Bahadır’ın Eşinin Doğum Günü Partisinde Talihsiz Kaza
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!