1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nurgül Yeşilçay’ın Eğlenceli Paylaşımları ve Victoria’s Secret Defilesi

Nurgül Yeşilçay’ın Eğlenceli Paylaşımları ve Victoria’s Secret Defilesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nurgül Yeşilçay’dan Eğlenceli Paylaşımlar

Nurgül Yeşilçay'dan Eğlenceli Paylaşımlar

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde ‘Alanur’ karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, oyunculuk kariyerine ek olarak sosyal medya platformlarında yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımında, Victoria’s Secret mankenlerine göndermelerde bulundu.

Nurgül Yeşilçay'ın Eğlenceli Paylaşımları ve Victoria's Secret Defilesi

Nurgül Yeşilçay, ekim ayında deniz keyfi yaparken çekilen bir fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı. Paylaşımında, ‘Sizin için yüzdüm, gözünüz gönlünüz açılsın.’ ifadelerini kullanarak, yaz mevsiminin son günlerinin tadını çıkardığını belirtti. Ayrıca, ‘Bir yerlerde hala yaz var. Biz ne yapıyorsunuz İstanbul’da?’ diye sordu.

Öte yandan, oyuncu Pelin Akil, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda spor yapmaya başladığını duyurarak takipçilerini bilgilendirdi. Başka bir ünlü isim Yasemin Şefkatli de, ‘Dünkü defile hepimize radikal kararlar aldırdı. Ben şimdi spora gidiyorum.’ şeklinde bir mesaj paylaştı.

Nurgül Yeşilçay'ın Eğlenceli Paylaşımları ve Victoria's Secret Defilesi

Dönüş Defilesi

ABD’li ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret, altı yıllık sessizliğini bozarak 2018’den bu yana ilk defilesini düzenledi. New York’taki etkinlik, modanın önemli isimlerini bir araya getirdi. Defilede, Bella ve Gigi Hadid gibi günümüzün süper modellerinin yanı sıra, Kate Moss ve Carla Bruni gibi geçmişin efsaneleri de podyuma çıkarak büyük ilgi topladı.

Victoria’s Secret, daha önce sıfır beden mankenleriyle genç kızlar arasında açlık sorununa yol açtığı için ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Markanın 2019 yılında iptal edilen şovu, gerçekçi olmayan güzellik standartlarını dayattığı için büyük tepki toplamıştı. Bu defile, markanın yeni bir başlangıç yapma çabası olarak değerlendiriliyor.

Nurgül Yeşilçay'ın Eğlenceli Paylaşımları ve Victoria's Secret Defilesi

Nurgül Yeşilçay’ın Eğlenceli Paylaşımları ve Victoria’s Secret Defilesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!