1. Haberler
  2. Gündem
  3. Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmen Tehdit Etti

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmen Tehdit Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Şok Olay

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Şok Olay

İstanbul’un Etiler semtinde bulunan Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, bir öğretmenin okulda yaşadığı ciddi bir olay gündeme geldi. Bilişim öğretmeni Serdar Alagöz (34), uzun süredir maruz kaldığını iddia ettiği baskılar nedeniyle okula ruhsatsız bir tabanca ve bıçak ile geldi. Öğretmen, okul müdürünü odasında bulamayınca, bu durum karşısında kadın müdür yardımcısına silah çekerek tehdit etti.

Olayın gelişiminde, öğretmenle müdür yardımcısı arasında çıkan tartışmada Alagöz, silahını ateşledi; ancak silah tutukluk yaptı. Bunun üzerine paniğe kapılan öğretmen, hızla dışarıya çıkarak silahını doldur boşalt yapmaya başladı. Bu sırada, silah bir kez daha ateş aldı. Olay anında kantin çalışanları öğretmeni sakinleştirmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Serdar Alagöz’ü gözaltına aldı.

Tehditle Tayin Ettirme İddiası

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde gece boyunca sorgulanan Serdar Alagöz’ün ruhsal durumunun iyi olmadığı, ancak herhangi bir ilaç kullanmadığı veya tedavi görmediği belirlendi.

Mobbinge Maruz Kaldığını İfade Etti

Polisteki ifadesinde, 5 yıl önce eşinden ayrıldığını belirten Alagöz’ün, son iki yıldır görev yaptığı okulda sürekli mobbing ve psikolojik baskıya maruz kaldığını söylediği öğrenildi. Alagöz, 2 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen bir toplantıda okul müdürünün kendisini tayin ettirmekle tehdit ettiğini ve ardından hakaretlerde bulunduğunu iddia etti. Bu olayın ardından, okul müdürüne karşı duyduğu düşmanlığın arttığını ifade eden Alagöz, yaşadığı baskılara dayanamayarak bu olayı gerçekleştirmeye karar verdiğini aktardı.

Çantasında Dikkat Çeken Eşyalar Bulundu

Olay sonrası Gasp Büro Amirliği’nde sorgulanan Serdar Alagöz, silahı nereden temin ettiğine dair net bir yanıt veremedi. Her sorulduğunda farklı bir kişinin adını verdiği öğrenildi. Öğretmenin çantasında, bir oyuncak tabanca, üç bıçak ile birlikte soğan ve patates gibi sebzelerin bulunduğu belirtildi.

Serdar Alagöz, olay günü derslerinin olduğunu ve müdürü beklediğini söylese de, daha sonra kızının rahatsızlığından dolayı okula gelmediğini öğrendiğinde müdür yardımcısının odasına girdiğini açıkladı. Polisteki işlemleri tamamlanan Alagöz, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Sözcü

Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmen Tehdit Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!