1. Haberler
  2. Medya
  3. Yalı Çapkını’nın 79. Bölümü Bu Akşam Ekranda

Yalı Çapkını’nın 79. Bölümü Bu Akşam Ekranda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını’nın Yeni Bölümü Ekranda!

Yalı Çapkını'nın Yeni Bölümü Ekranda!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde yer aldığı Yalı Çapkını, 79. bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Star ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Bu akşam ekrana gelecek olan Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu oldukça heyecan verici. Seyran, geçmişteki duygularından bir türlü kopamazken, Sinan ile olan ilişkisi gitgide kötüleşiyor. Öte yandan Ferit, Diyar ile olan ilişkisini evlilik aşamasına taşımak için hazırlık yapmaktadır. Bu süreçte Orhan, beklemediği bir durumla karşı karşıya kalırken, Abidin ise Korhanlardan intikam almak için kararlıdır.

Bu gelişmeler, Suna ve Seyran arasındaki bağları zayıflatırken, Esme aldığı bir haberle derin bir şok yaşamaktadır. Diyar ile olan ilişkisinde evlilik baskısı altında ezilen Ferit, geçmişi ve geleceği arasında zor bir karar vermek durumunda kalacak. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bu dönüm noktası, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yanı sıra; Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Pelin Akil, Sezin Bozacı, Cem Söküt, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimlerin de yer aldığı dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenirken, senaryosunu ise H. Zeynep Bonçe kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Star’da sizleri bekliyor. Kaçırmayın!

Yalı Çapkını’nın 79. Bölümü Bu Akşam Ekranda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!