1. Haberler
  2. Magazin
  3. Arka Sokaklar’dan Narin Güran Cinayeti Üzerine Özel Bölüm

Arka Sokaklar’dan Narin Güran Cinayeti Üzerine Özel Bölüm

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arka Sokaklar’dan Özel Bölüm: Narin Güran Cinayetine Duyarlılık

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’, Türkiye’nin sosyal ve toplumsal sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor. Özellikle Narin Güran cinayeti gibi trajik olaylara duyarsız kalmayan yapım, bu konuyu ele alan özel bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Bu bölüm, geniş bir yapım ekibi ve kapsamlı lojistik altyapı ile hazırlandı.

Çekimler, İstanbul dışındaki bir köyde gerçekleştirildi. Bu özel bölümde, arama kurtarma sahneleri oldukça dikkat çekici bir şekilde tasarlandı. Çekimlerde, üç jandarma aracı dahil olmak üzere toplamda altı kurtarma aracı, 30 kişilik JAK (Jandarma Arama Kurtarma) timi, su altı arama kurtarma ekipleri, eğitimli arama kurtarma köpekleri ve çeşitli iş makineleri kullanıldı. Bu dev prodüksiyon, yalnızca teknik ekipmanla sınırlı kalmayıp, alanında uzman ekipler ve yerel gruplarla iş birliğine de gitti.

  • Zafer Ergin
  • Şevket Çoruh
  • Özgür Ozan
  • Ozan Çobanoğlu
  • Özlem Çınar
  • Burak Satıbol

Bugün saat 20.00’da ekrana gelecek olan ‘Narin Özel’ bölümüne dair oyuncular, duygularını paylaştı. Oyuncular, “Bu bölümde kayıp çocuklarımızı göstermeye çalışıyoruz, ama aslında acımızı gözler önüne seriyoruz. Sokakların sorunlarının arka planda kalmaması için bölümlerimizi çekmeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Türkiye yıllardır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor. Çocuklarımıza sahip çıkarak, aslında geleceğimize sahip çıkıyoruz. Biz bir dizi yapıyoruz ama kurgumuz, hayatın gerçek kurgusu.” şeklinde ifade ettiler.

Arka Sokaklar’dan Narin Güran Cinayeti Üzerine Özel Bölüm
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!