1. Haberler
  2. Magazin
  3. Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Kardeşi Cansu’ya Duygusal Doğum Günü Mesajı

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Kardeşi Cansu’ya Duygusal Doğum Günü Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Duygusal Paylaşım

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Duygusal Paylaşım

2021 yılında Survivor’a katılarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu’nun doğum gününü duygusal bir şekilde kutladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Nice yaşlara ablam, sana sahip olduğum için çok şanslıyım. İyi ki benim kardeşimsin. Allah’ım sana şifa versin” ifadelerine yer verdi.

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Kardeşi Cansu'ya Duygusal Doğum Günü Mesajı

Survivor 2021’de Aleyna Kalaycıoğlu ve kardeşi Cansu, yarışma sırasında duygusal anlar yaşamışlardı. Geçen yıl Survivor’da bu konu tekrar gündeme gelmiş ve Aleyna, kardeşi Cansu ile neden konuşmadığını Batuhan Karacakaya’ya atıfta bulunarak açıklamıştı. Batuhan, Aleyna için “Engelli kardeşi üzerinden prim yapıyor” demişti. Cansu’nun televizyona çıkmak istemediğini belirten Kalaycıoğlu, bu durumu Karacakaya’ya yüklenerek ifade etmişti. Batuhan Karacakaya ise o zaman söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek özür dilemişti.

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Kardeşi Cansu'ya Duygusal Doğum Günü Mesajı

Kalaycıoğlu’nun Duygusal Açıklamaları

Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu’nun durumunu şöyle anlatmıştı:

Cansu, sizin benim gibi bir bireydi. 10 – 11 yaşındayken yaşanan bir doktor hatası yüzünden engelli kaldı. Şu anda göremiyor, konuşamıyor ve hareket edemiyor. 90 dakika boyunca kalbi durdu. Ancak Cansu’nun bilinci yerinde; sabah kalktığında mesela kahve içmek istiyor.

Aşk Hayatı Yolunda

Öte yandan Aleyna Kalaycıoğlu’nun aşk hayatı da oldukça hareketli. Kalaycıoğlu, rapçi Canbay ile bir ilişki yaşıyor. İkili, sosyal medya paylaşımlarında mutluluklarını sıkça dile getiriyorlar.

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Kardeşi Cansu’ya Duygusal Doğum Günü Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!