1. Haberler
  2. Medya
  3. Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi

Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mavi Mağara Gala Gecesi

Mavi Mağara Gala Gecesi

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı, merakla beklenen film Mavi Mağaranın galası, 17 Ekim’de şık bir atmosferde Frankhan’da gerçekleştirildi. Sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı bu özel gece, film tutkunları için unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.

Mavi Mağara, 18 Ekim’de sadece Prime Video’da izleyiciyle buluşacak. Film, deniz kuvvetlerinde görev yapan Cem (Kerem Bürsin) ile onun eşi Alara’nın (Devrim Özkan) derin ve tutkulu aşkını konu alıyor. Gala, ünlü isimlerin katılımıyla renklendi; Cansel Elçin, Gökhan Özoğuz, Lucas Torreira, Pınar Sabancı, Yasemin Özilhan, Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimler davetliler arasında yer aldı.

Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi

Gecede, filmden ilham alınarak oluşturulan dekor ve deneyim alanları, katılımcılara görsel bir şölen sundu. Gala, Prime Video Türkiye Ülke Müdürü Alptuğ Çopuroğlu‘nun açılış konuşmasıyla başladı. Çopuroğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu akşam bizimle birlikte olduğunuz için tüm Prime Video ekibi adına teşekkür ederim. Kerem Bürsin ve Kemal Çömelek bu projeyi yaklaşık iki yıl önce getirdiler. Senaryoda ilk aşamada imkansız gibi gözüken, daha sonra sonsuza dönüşen bu aşk hikayesi hepimizi etkiledi. Cem ile Alara’nın ilişkilerinin evriminin seyircilerin kalplerine derinden dokunacağını hissettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi

Gala esnasında söz alan Tara Erer, Prime Video & Amazon MGM Stüdyoları Kuzey Avrupa Orijinal Yapımlar Başkanı, “Kerem Bürsin’le bu proje için ilk konuştuğumuzda yolun çok başındaydık. Şu anda burada olmak inanılmaz. Ben de bu projede emeği geçen Altan Dönmez, Osman Kaya ve Kerem Çatay’a, Ay Yapım ve BraveBorn’a, filmimizin güzel çifti Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’a çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi

Filmde başrolü üstlenen ve senaryonun da yazarı olan Kerem Bürsin, bu projenin kendisi için büyük bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Bu proje daha bir fikirken, ilk günden itibaren inanan Prime Video ekibine ve emeği geçen herkese ben de teşekkürlerimi sunuyorum. Bir aşk hikayesini konu edinmek ama bunu farklı bir yerden anlatmak istedik. Sonucunda oldukça gerçek ve samimi bir film olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi

Kerem Bürsin ile birlikte başrolü paylaşan Devrim Özkan ise, “Mavi Mağara, ilk filmim olması sebebiyle benim için özel bir yere sahip. Bu filmde içten ve doğal bir dünya sunmaya çalıştık. Senaryoyu ilk okuduğumda çok ağladım. Bu güzel insanlarla da bu projede birlikte yer aldığımız için çok mutluyum. Umarım izleyen herkes de bizimle bu duyguları paylaşır,” diyerek izleyicilere duygusal bir deneyim vadediyor.

Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi

Mavi Mağara, 18 Ekim’de yalnızca Prime Video üyelerine özel olarak yayınlanacak. Filmdeki diğer önemli isimler arasında Okan Yalabık, Ece Dizdar, Yüsra Geyik ve Taner Birsel de yer alıyor. İzleyiciler, bu etkileyici aşk hikayesine tanıklık etmek için sabırsızlanıyor.

Mavi Mağara Filminin Gala Gecesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!