1. Haberler
  2. Medya
  3. Ceyda Düvenci ve Nefise Karatay’ın Bambaşka Sohbetleri

Ceyda Düvenci ve Nefise Karatay’ın Bambaşka Sohbetleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bambaşka Sohbetler: Ceyda Düvenci ve Nefise Karatay’ın Unutulmaz Buluşması

Yapımcılığını BBO Yapım, Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği, Ceyda Düvenci’nin sunumuyla hafta içi her gün NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında, Ceyda Düvenci, 1997 yılında birlikte katıldıkları Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda dereceye giren Nefise Karatay’ı konuk etti. Bu iki tescilli güzelin, yıllar sonraki samimi sohbetleri, programın özel anlarından biri haline geldi.

1997 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında ikincilik derecesini elde eden Nefise Karatay ve üçüncülük derecesini kazanan Ceyda Düvenci’nin dostlukları, yarışmanın ilk 20’sine kaldıkları dönemde başlamış. İşte Bambaşka Sohbetler‘de öne çıkan bazı başlıklar:

CEYDA DÜVENCİ VE NEFİSE KARATAY’DAN İDİL BİLGEN YORUMLARI

Ceyda Düvenci ve Nefise Karatay, İdil Bilgen hakkında yapılan eleştirileri “hadsizlik” olarak nitelendirdi.

  • Ceyda Düvenci: Güzellik artık göreceli bir kavram; bir jüri seçmiş, bu durumda konuşmaya ne gerek var ki?
  • Nefise Karatay: O 20 kişinin seçtiği güzellik o, eğer başka bir 20 kişi olsaydı, farklı birini seçeceklerdi.
  • Ceyda Düvenci: Burada mesele bizim hadsizliklerimiz.
  • Nefise Karatay: Bu hadsizlik büyük ölçüde sosyal medya kaynaklı. Sosyal medya amacına hizmet ettiğinde şahane, ama insanların yüzlerine karşı söyleyemeyecekleri her şeyi klavye başında yazmaları bana çok kibar gelmiyor. Bu yüzden insanlar bu durumu büyüttü.
  • Ceyda Düvenci: Bizim senemizde de birinci seçilen arkadaşa birçok eleştiri yapılmıştı.

YAŞ ALMAK BİR ŞANS

Nefise Karatay: Yaş almak, aslında çok güzel bir şey ve büyük bir şans. İnsanlar, “siz de yaşlandınız” diye yorum yapıyor, ben de “çok şükür, inşallah daha da yaşlanırım” diyorum. Sağlıklı bir şekilde yaş almak, 80’li ve 90’lı yaşlara sağlıklı bir şekilde ulaşmak ne kadar büyük bir güzellik.

SPOR VE YÜZ YOGASI

Nefise Karatay: Haftada 3 gün, 3 farklı spor yapıyorum ve yüz yogası uyguluyorum. Yüz yogası ile ifadem daha yumuşak hale geldi. Ancak yüz yogası ile ilgili çok fazla bilgi kirliliği var; herkesin bunu yapmaması ve sadece para kazanmak için yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yüzü ameliyatlı olan birinin yüz yogası yapması doğru değil. Botox ve dolgu gibi işlemler, kasları tembelleştiriyor. Bu yüzden haftada 2 kez yüz yogası yaparak kaslarımı hareket ettiriyorum.

YEMEK YAPMA BECERİLERİ

Nefise Karatay: Yemek yapmayı biraz daha öğrendim. Oğluma, benden yemek konusunda çok fazla beklememesi gerektiğini söylemiştim. Kızım Maya’ya yeni tarifler denemeyi seviyorum. Yemek konusunda kendimi geliştirmek için çaba sarf ediyorum.

Ceyda Düvenci ve Nefise Karatay’ın Bambaşka Sohbetleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!