1. Haberler
  2. Medya
  3. TRT’nin Yeni Dijital Dizisi ‘Antrenör’ Geliyor

TRT’nin Yeni Dijital Dizisi ‘Antrenör’ Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranın Yeni Sultanları Geliyor!

TRT’nin dijital platformu tabii, yeni sezonda izleyicileriyle buluşturacağı orijinal yapımlarından biri olan “Antrenör” dizisi ile heyecan yaratıyor. Frame Yapım imzalı bu dizi, gençlerin hayallerini ve mücadelelerini gözler önüne serecek.

Liseli gençlerin bir voleybol takımı kurma hayalleri etrafında şekillenen ve öğretmenleriyle yaşadıkları duygusal anları anlatacak olan bu sürükleyici yapım, çok yakında tabii izleyicisi ile buluşacak. “İzlediğine Değsin” sloganı ile güçlü bir başlangıç yapan tabii, “Antrenör” ile ilgi çekici içeriklerine bir yenisini daha ekliyor.

“Antrenör”, voleybol temalı ilk dijital dizi olma özelliği taşıyor. Dizi, başrollerinde Güven Murat Akpınar, Öznur Serçeler ve Ferit Aktuğ’un bulunduğu kadrosu ile dikkat çekiyor. Çekimlerine okuma provalarının ardından başlanmış olan dizi, izleyicilere heyecan dolu bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Dizide, “Antrenör Mehmet” karakterini canlandıran Güven Murat Akpınar, izleyicileri kendine hayran bırakacak. Öznur Serçeler “Gülse”, Ferit Aktuğ ise “Selim” karakterleri ile kadronun diğer önemli isimleri arasında yer alıyor. Ayrıca Selda Özbek’in “Şükran” karakteri ile diziye renk katacağı görülüyor.

Kadrosunda Bedir Bedir, Gülhan Tekin ve Ozan Yiğit gibi yetenekli isimlerin de yer aldığı “Antrenör”, genç yetenekleri de keşfetme fırsatı sunacak. Ekranın yeni yıldız adayları arasında Hazal Akkın, Sena Yapar, Selin Soydan, Kayra Türkoviç, Özge Bilici, Eftelya Bilen, Arzu Can Polat, Ece Bakır, Zeynep Taşbaşı, Kaan Akkaya ve Efe Adabaş yer alıyor ve bu genç yetenekler, izleyicilerin ilgisini çekecek.

Senaryosunu Haluk Özenç ve Betül Özenç’in kaleme aldığı “Antrenör”, Hakan İnan’ın yönetmenliğinde hayata geçiriliyor. İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan bu dizi, çok yakında tabii ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

TRT’nin Yeni Dijital Dizisi ‘Antrenör’ Geliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!