1. Haberler
  2. Medya
  3. Kara Ağaç Destanı’nın 21. Bölümü: Ömer ve Sultan’ın Kaçışı

Kara Ağaç Destanı’nın 21. Bölümü: Ömer ve Sultan’ın Kaçışı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Ağaç Destanı’nın Yeni Bölümü Büyük Heyecanla Geliyor!

TRT 1’in yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu Kara Ağaç Destanı, 18 Ekim Cuma günü saat 20.00’de yirmi birinci bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Bu bölümde izleyicileri bekleyen pek çok sürpriz ve heyecan dolu anlar var.

Yeni bölümde, Ömer’in, Sultan’ı düğünden kaçırmasıyla birlikte Kara Ağaç’ta büyük bir kargaşa başlar. Bir yanda Celal Ağa kararlılıkla Ömer’i ararken, diğer yanda jandarma da peşine düşer. Herkesin karşısında durduğu bu zorlu süreçte, Ömer ve Sultan tüm engelleri aşarak yeni bir karar vermenin eşiğine gelirler.

Sultan, Ömer’e teslim olmasını söylese de, Ömer bu teklifi kesin bir dille reddeder. Bu durum, ikili arasındaki gerilimi artırırken, Celal Ağa da Ömer’i saklandığı yerden çıkarmak amacıyla Raziye’yi alıkoyar. Bu gelişme, Ömer için zamanla yarıştığı bir durum yaratır.

Ömer, Raziye’yi kurtarabilmek için harekete geçerken, tüm dikkatini ona yöneltir. İzleyiciler, Ömer’in bu zorlu görevi başarıyla tamamlayıp tamamlayamayacağını merakla bekliyor. Ayrıca, konakta Ömer ve Sultan’ın yakalanmaması için gizlice yardım eden Asiye ve Zeynep’in nasıl bir kaderle karşılaşacakları da büyük bir merak konusu.

Kara Ağaç Destanı, heyecan dolu yirmi birinci bölümüyle Cuma akşamı TRT 1’de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kaçırmamanız için izlemeyi unutmayın!

Kara Ağaç Destanı’nın 21. Bölümü: Ömer ve Sultan’ın Kaçışı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!