1. Haberler
  2. Medya
  3. Gönül Dağı’nın 149. Bölümü: İrfan ve Ailesinin Kaza Sonrası Mücadelesi

Gönül Dağı’nın 149. Bölümü: İrfan ve Ailesinin Kaza Sonrası Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönül Dağı’nın 149. Bölümü Ekranlara Geliyor!

Her hafta reyting rekorları kırarak Türk televizyon tarihine damga vuran ve izleyicilerin gönlünde taht kuran Gönül Dağı, 149. Bölümü ile 19 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Kaza Geçiren İrfan ve Ailesi Kurtulabilecek Mi?

Almanya’ya seyahat ederken Ankara yakınlarında bir kaza geçiren İrfan ve ailesinin durumu kritik. Hastaneye kaldırılan İrfan ve eşi Kader, yoğun bakıma alındı. Peki, bu zor durumdan kurtulabilecekler mi? Taner ve amcaoğulları, İrfan ve ailesi için ne gibi çabalar gösterecek? Kaya ailesinin dramatik hikayesindeki gelişmeleri 149. Bölümde izleyiciler bekliyor.

Taner’in Babasına Sahip Çıkışı Halime’yi Nasıl Etkileyecek?

Kaza geçiren babasına ve ailesine sahip çıkan Taner, büyük acılar yaşayan annesi Halime‘den nasıl bir tepki alacak? Öldü sandığı eşinin yıllar sonra yaşadığını ve yeni bir aile kurduğunu öğrenen Halime, kaza sonrası nasıl bir tavır sergileyecek? Tüm bu soruların yanıtlarını 149. Bölümde göreceğiz.

Ramazan’ın Asuman İçin Planları Neler?

Asuman’ın müzik programı yapması ve sunması için elinden geleni yapmaya kararlı olan Ramazan, Behçet ile birlikte yeni planlar peşine düşüyor. Yapımcıyla yapacakları toplantıda program için yeni bir sunucu bulunduğunu öğreniyorlar. Yapımcının ofisinde neler yaşanacak? Behçet, Ramazan’dan habersiz neler planlayacak? Tüm bu gelişmeler, yeni bölümde izleyicileri bekliyor.

Cemile ve Elif Arasındaki Barışa Tanık Olacak Mıyız?

Çağla’nın doğumunun ardından kardeşler ve eltiler arasında esen sert rüzgarlar geçecek mi? Hastanede karşılaşan Elif ve Cemile barışacak mı? Kardeşler arasındaki bu gerginlik sona erecek mi? Ameliyat sırasında hastasını kaybeden Kenan neler yaşayacak? Tüm bu olaylar, Gönül Dağı’nın 149. Bölümünde ekranlara gelecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın üstlendiği Gönül Dağı dizisinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun paylaştığı bu duygusal yapım, Cumartesi akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Gönül Dağı’nın 149. Bölümü: İrfan ve Ailesinin Kaza Sonrası Mücadelesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!