1. Haberler
  2. Medya
  3. Yalı Çapkını 79. Bölüm: Yeni Gelişmeler ve Duygusal Çalkantılar

Yalı Çapkını 79. Bölüm: Yeni Gelişmeler ve Duygusal Çalkantılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını 79. Bölüm: Yeni Gelişmeler

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını, merakla beklenen 79. bölümüyle 18 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Star ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Bu bölümde, Seyran’ın geçmişte yaşadığı duygusal karmaşaların, Sinan ile olan ilişkisini olumsuz etkilemesi sonucunda ilişkileri zora girecek. Öte yandan Ferit, Diyar ile olan geleceğini şekillendirme çabalarına devam ederken, Orhan, kendisini beklemediği bir durumun içinde bulacak. Abidin ise Korhan ailesinden intikam almak için kararlıdır.

Bu olaylar, Suna ve Seyran arasındaki ipleri gererken, Esme’nin aldığı beklenmedik bir haberle sarsılmasına neden olacak. Ferit, Diyar ile olan ilişkisinde evlilik baskısıyla dört bir yandan köşeye sıkışmış hissederken, geçmişi ve geleceği arasında önemli bir karar vermek zorunda kalacak. İlişkilerdeki dengeler değişirken, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı aşikâr.

#YalıÇapkını 79. Bölüm 2. tanıtımında: “Çünkü aklında hala Ferit var!” sözleri dikkat çekiyor. Bu sahne, dizinin hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı. @Yalı Çapkını Twitter hesabından paylaşılan tanıtım, izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği gelişmeleri gözler önüne seriyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Pelin Akil, Sezin Bozacı, Cem Söküt, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay ve Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkınının senaryosunu H. Zeynep Bonçe yazıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 18 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Star’da izleyicileriyle buluşacak. Kaçırmayın!

Yalı Çapkını 79. Bölüm: Yeni Gelişmeler ve Duygusal Çalkantılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!