1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esenyurt’ta Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Esenyurt’ta Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta Uyuşturucu Operasyonu

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Üçevler Mahallesi 929. Sokak’taki bir ikamette uyuşturucu madde satışı yapıldığına dair alınan ihbar üzerine harekete geçti. İhbarın ardından, polis ekipleri belirlenen adrese yönelik bir süre gözetleme gerçekleştirdi.

Takipler sonucunda, adresten çıkan H.S. isimli şahsı izlemeye alan ekipler, H.S.’nin V.D. isimli bir başka şüpheliyle uyuşturucu madde alışverişi yaptığını tespit etti. Her iki şüpheli, suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında, H.S. ve V.D.’nin üstünde toplamda 4 fiş halinde satışa hazır 7,79 gram çikolatalı bonzai ele geçirildi.

H.S.’nin ikametinde gerçekleştirilen aramalarda ise, 2 fiş halinde satışa hazır 9,23 gram çikolatalı bonzai, uyuşturucu madde yapımında kullanılan 118,54 gram sıvı ve bir cep telefonu bulundu. Elde edilen delillerle birlikte, H.S. adli makamlara sevk edilirken, V.D. üzerindeki işlemlere devam edilmektedir.

Yapılan operasyonun detayları ve şüphelilerin gözaltına alınma anları, güvenlik kameralarına yansıdı. Bu tür operasyonların devam edeceği, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlılıkla ilerleyecekleri bildirildi.

Kaynak: Sözcü

Esenyurt’ta Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!