1. Haberler
  2. Spor
  3. Konyaspor’un Pedrinho’su: Hedefim Takıma Katkı Sağlamak

Konyaspor’un Pedrinho’su: Hedefim Takıma Katkı Sağlamak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konyaspor’da 8 haftada 3 gol ve 1 asistle dikkat çeken Pedrinho, takımına daha fazla katkı vermek istediğini ifade etti. Sezon başında Bulgaristan ekibi CSKA 1848’den transfer edilen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Pedro Henrique Oliveira dos Santos, kente ve Türk futboluna hızla uyum sağladı. Kasımpaşa ve Bodrumspor deplasmanında attığı frikik golleriyle gözleri üzerinde toplayan Pedrinho, Samsunspor karşısında da takımına 3 puanı kazandıran kritik bir gol attı. Toplamda kullandığı 5 frikikten 2’sini gole çeviren Brezilyalı oyuncu, diğer ikisinde ise kaleciyi geçemedi. Yüksek isabet oranıyla dikkat çeken Pedrinho, tehlikeli bölgelerde kazanılan serbest vuruşlarda topun başına geçtiğinde yeşil beyazlı taraftarları heyecanlandırıyor.

“Kebap, En Sevdiğim Yemek”

Pedrinho, Anadolu Ajansı muhabirine verdiği röportajda Türkiye’ye büyük beklentilerle geldiğini belirtti. Konyaspor’da sezon öncesi iyi bir kamp süreci geçirdiğini vurgulayan Pedrinho, şu şekilde konuştu: “Konyaspor’da günler ilerledikçe beklentilerimin karşılandığını söyleyebilirim. Her şeyden önce muazzam bir taraftarımız ve stadımız var. Bu ikisi birleştiğinde burada güzel bir aidiyet yakaladım. Burada olabildiğince evde zaman geçiriyorum. Kebap, sevdiğim bir yemek. Konya, Bulgaristan gibi sakin bir şehir. Buranın huzurundan memnunum. İnsanlar beni gördüğünde ilgi gösteriyor ve fotoğraf çektiriyorlar. Kısa sürede tanınmış olmak gerçekten güzel.”

“Sadece Gole Odaklanıyorum”

Frikikteki başarısını değerlendiren Pedrinho, “O an sadece gole odaklanıyorum. Gol attığım maçlarda aynı metodu uyguladım. Burada istatistiğimden çok takımımın 3 puanını hedefliyorum. Burada olabildiğince puanlar almak, benim için istatistikten çok daha önemli. Oynadıkça, puanlar da gelecektir.” dedi.

“Dayanışma Ortamımız Var”

Takımdaki birlikteliğin önemine değinen Pedrinho, “Çok güçlü ve sıkı çalışan bir oyuncu grubumuz var. Burada birbirimize bağlıyız, istekliyiz. Bir dayanışma ortamımız var. Beşiktaş maçından da aynı zamanda üç puan alma hedefimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda çalıştığımız için takımımızın yukarı doğru çıkacağını söyleyebilirim.” diye ekledi.

Kaynak: Sözcü

Konyaspor’un Pedrinho’su: Hedefim Takıma Katkı Sağlamak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!