1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nazan Öncel’in Bursa Açıkhava Konseri İptal Edildi

Nazan Öncel’in Bursa Açıkhava Konseri İptal Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazan Öncel’den Bursa Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Konser İptali

Nazan Öncel'den Bursa Açıkhava Tiyatrosu'ndaki Konser İptali

Nazan Öncel, sosyal medya hesabı üzerinden bu akşam Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştireceği konserin iptal olduğunu duyurdu. Dinleyicilerinden bilet iadelerini almalarını rica eden sanatçı, organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle bu kararı almak zorunda kaldığını belirtti.

Nazan Öncel’in açıklaması şu şekilde: “Arkadaşlar merhaba, bugün Bursa Açıkhava’da yapılması planlanan konserimizi organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum. Ben, meslek hayatım boyunca sağlık sorunları dışında hiçbir konserimi iptal etmemiş bir sanatçıyım. Bu yaz, 16 Haziran’da bayram nedeniyle İstanbul’a konsert koydular. O gün çok hastaydım, dört serum alarak gittim ve açık havayı dolduran sizler için o konseri, bir kuruş bile almadan, tam repertuvarla ve sonuna kadar tamamladım.”

“PARANIZIN İADESİNİ İSTEYİN”

“Sizden ricam, bu akşamki Bursa biletlerinizi nereden aldıysanız, lütfen paranızın iadesini isteyin. Bu durum için affınıza sığınarak hepinizden özür diliyorum. Gelecekte nice konserlerde buluşacağız, hiç merak etmeyin. Sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum, ta buradan oraya kadar.”

Kaynak: Sözcü

Nazan Öncel’in Bursa Açıkhava Konseri İptal Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!