1. Haberler
  2. Gündem
  3. Genç Öğrenci Aysel Yurtoğlu’nun Trajik Ölümü

Genç Öğrenci Aysel Yurtoğlu’nun Trajik Ölümü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feci Kaza: Genç Öğrenci Hayatını Kaybetti

16 Ekim Çarşamba günü öğle saatlerinde, Kaza, Yeşilköy Eski Havaalanı Caddesi üzerinde trajik bir kaza meydana geldi. Nişantaşı Üniversitesi’nde öğrenim gören 20 yaşındaki Aysel Yurtoğlu, aynı üniversiteden arkadaşı olan Suriyeli Zeyit El Hamid ile birlikte caddede ilerleyen motosikletle seyahat ediyordu.

Olay, Zeyit El Hamid’in motosikletinin hakimiyetini kaybetmesiyle başladı. Kontrolünü kaybeden El Hamid, önünde ilerleyen bir otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Aysel Yurtoğlu ve Zeyit El Hamid, yola savruldular. Kazanın ardından hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralanan Aysel Yurtoğlu’na ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, onu Yeşilköy Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi‘ne kaldırdı. Motosiklet sürücüsü Zeyit El Hamid ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Maalesef, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aysel Yurtoğlu, kazadan sadece bir gün sonra hayatını kaybetti. Bu talihsiz olay, genç yaşta bir hayatın sona ermesine ve birçok kişinin derin bir üzüntü yaşamasına neden oldu.

Kaynak: Sözcü

Genç Öğrenci Aysel Yurtoğlu’nun Trajik Ölümü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!