1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Excalibur Serisi ile Yüksek Performanslı Oyun Deneyimi

Excalibur Serisi ile Yüksek Performanslı Oyun Deneyimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun Dünyasında Yüksek Performans: Excalibur G911

Rekabeti seven ve zaferi hedefleyen oyuncular için yüksek performanslı bir bilgisayar edinmek, oyun deneyiminin en önemli unsurlarından biridir. Excalibur G911, Intel’in en son nesil işlemcisi ile yapay zeka destekli RTX40 serisi ekran kartı sayesinde, oyunculara ihtiyaç duydukları hız ve performansı sunuyor. Yüksek FPS ve grafik kalitesi ile en iyi oyun deneyimini sağlarken, bu modelin RTX4090 ekran kartlı versiyonunda +1 yıl uzatılmış garanti paketi ve Excalibur Gaming sırt çantası hediye olarak verilmektedir.

Hikaye Odaklı Oyuncular İçin: Excalibur E750

Derinlemesine hikayeler ve karakter gelişimi ile ilgilenen oyuncular, oyunları adeta bir hikaye anlatma aracı olarak değerlendirir. Bu tür oyuncular için görsel ve grafiksel açıdan güçlü bir bilgisayar şarttır. Excalibur E750, Intel’in en güçlü işlemcileri ve NVIDIA’nın en yeni ekran kartları ile hikaye odaklı oyunlarda mükemmel bir performans sunuyor. Grafik kalitesinde en üst düzeyi arayan oyuncular için ideal bir seçenek olan Excalibur E750, sunduğu üstün performans ve görsellik ile oyun dünyasına derin bir dalış yapmanızı sağlıyor.

Trend Takipçileri İçin: Excalibur G870

Oyun dünyasının trendlerini takip eden ve her yeni çıkan oyunu deneyimlemek isteyen oyuncular için Excalibur G870, NVIDIA GeForce RTX 4070 ekran kartı ile en gerçekçi deneyimi sunuyor. Yeni oyunlarda en yüksek performansı elde etmek isteyenler için mükemmel bir çözüm sunan bu model, oyun dünyasındaki yenilikleri yakından takip eden ve özgürce oyun deneyimlemek isteyen oyuncuların ilk tercihi olmaktadır.

Çevrimiçi Oyunculara Özel: Excalibur E750

Çok oyunculu oyunlarda rekabetin kazananını belirleyen faktörlerden biri milisaniyelerle ölçülebilir. Bu nedenle güçlü bir masaüstü bilgisayar, çevrimiçi oyuncular için hayati bir öneme sahiptir. Excalibur E750, Intel’in yeni nesil işlemcileri ve NVIDIA’nın güçlü grafik kartları ile donatılmış olup, oyunlarda rakiplerinizin bir adım önünde olmanızı sağlıyor. RGB aydınlatmalı tasarımı ve kişiselleştirilebilir seçenekleri ile oyunculara estetik ve performansı bir arada sunuyor.

Casper’dan Özel Kampanyalar

Casper.com.tr’ye özel olarak sunulan kampanya ile RTX 4090 ekran kartına sahip Excalibur G911 gaming laptop satın alan kullanıcılar, +1 yıl uzatılmış garanti paketine ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Daha fazla bilgi almak ve online sipariş vermek için Casper Excalibur G911 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Casper Hakkında

Türkiye’nin önde gelen teknoloji markalarından biri olan Casper, 1991 yılında kuruldu. Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip olan Casper, 34.500 metrekare kapalı alanda bilgisayar ve telefon üretimi yapmaktadır. Her yıl en az 1 milyon bilgisayar ve 500.000 telefon üretim kapasitesine sahip olan şirket, ürünlerinin tasarım ve AR-GE süreçlerini kendi mühendisleri ile yürütmektedir. Casper, tüketicilere özel üretim yapma becerisi ile Türkiye’deki tek bilgisayar üreticisi olarak dikkat çekiyor. Global çapta kaliteli ürünlerini yerel üretim avantajlarıyla birleştiren Casper, VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla akıllı telefonlardan tabletlere, dizüstü bilgisayarlardan mini PC’lere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, Tech Brands Turkey’de 5 kez birinci olan Casper, Türkiye’nin en itibarlı markalarından biri olarak çeşitli ödüller kazanmıştır.

Excalibur Serisi ile Yüksek Performanslı Oyun Deneyimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!