1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Fuzul Topraktan Yeni Konut Projesi: Yeni Esenler

Fuzul Topraktan Yeni Konut Projesi: Yeni Esenler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fuzul Topraktan, arsa yatırımı alanında inovatif bir yaklaşım sergileyerek, konuta erişim sorununa kalıcı çözümler sunmayı amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda, “Yeni Esenler” projesi, 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen lansman etkinliği ile yatırımcıların beğenisine sunuldu. Proje, tam donanımlı bir site yaşamını ekonomik ve ulaşılabilir çözümlerle hayata geçirmeyi hedefliyor.

Yatırımcılar, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin ilk adımını atarak, toprak yatırımı yapma fırsatı bulacaklar. Bu sistem, inşaat maliyetinin taksitlerle ödenmesi imkânı sunarak, hayallerindeki konuta sahip olma yolunda önemli bir adım teşkil ediyor. Yeni Esenler projesi, 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne komşu konumuyla dikkat çekiyor ve Selçuklu mimarisinin zarif izlerini taşımakta.

  • Proje, 62 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.
  • 4 bloktan oluşan projede toplam 390 konut yer alıyor.
  • Yatırımcılar, 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli daire seçenekleri ile kendi hayallerindeki eve kavuşma fırsatı bulacaklar.

2 Milyon TL’den Başlayan Peşinatlarla

Yeni Esenler projesinin arsa payı, lansman sürecinde 2 milyon TL’den başlayan peşinatlarla satışa sunuldu. Ayrıca, 24 aya varan vade imkânları ile her bütçeye uygun ödeme planları oluşturuldu. Projenin inşaatına sözleşme tarihinden itibaren 18 ay sonra başlanacak ve dairelerin teslimi, inşaatın başlamasından 36 ay sonra gerçekleştirilecektir.

(Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal)

Tam Donanımlı Yaşam Alanı Sunuluyor

Şehrin merkezinde konumlanan proje, yüzme havuzları, spor alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, güvenlik ve geniş peyzaj alanları gibi sosyal olanaklarla yatırımcılara tam donanımlı bir yaşam sunmaktadır. Yeni Esenler, Tekstilkent ve Giyimkent gibi ticari merkezlerin yanı başında, Masko, İkitelli OSB ve İstoç gibi önemli noktalara da birkaç kilometre mesafede yer alıyor. Form İstanbul, Venezia Mega Outlet ve Mall Of İstanbul gibi alışveriş merkezlerine ise yalnızca 5-10 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.

Fuzul Topraktan Yeni Konut Projesi: Yeni Esenler

Başakşehir 1. Etap Projesinin İnşaatı Başladı

Lansman etkinliğinde, Fuzul Topraktan’ın ilk projesi olan Başakşehir 1. Etap Projesi’nin temel atma töreni de canlı bağlantı ile gerçekleştirildi. Sahneye kurulan inşaat başlangıç butonuyla, 82 konutluk arsa payının satışının tamamlandığı projede inşaat resmen başlamış oldu. Törende konuşan Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, “Bugün bizim için son derece gururlu bir gün. Bir yandan ‘Yeni Esenler’ projemizi yatırımcılarımızla buluştururken, diğer yandan ilk projemiz olan Başakşehir’in temel atma törenini gerçekleştirdik. Ülkemizdeki yüksek enflasyon ve artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşlarımız ev sahibi olmakta zorluk yaşıyor. Bu soruna çözüm sunmak adına ‘Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’ni hayata geçirdik. Bugüne kadar 1500’ün üzerinde konutun arzını gerçekleştirdik ve 1100 konutun arsa payının satışını tamamladık. Yatırımcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda 1 yıl içinde 6 yeni proje geliştirdik ve bu yolda doğru adımlar attığımızı görüyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Sözcü

Fuzul Topraktan Yeni Konut Projesi: Yeni Esenler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!