1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef Türkiye’de Gerilim: Hakan ve Nigar Arasındaki Tartışma

Masterchef Türkiye’de Gerilim: Hakan ve Nigar Arasındaki Tartışma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef Türkiye’de Gerilim Dolu Bir Bölüm

Masterchef Türkiye'de Gerilim Dolu Bir Bölüm

Masterchef Türkiye’nin ekranlara gelen son bölümünde, mavi ve kırmızı takım arasındaki kıyasıya mücadele dikkat çekti. Bu zorlu yarışmanın sonunda kazanan taraf kırmızı takım oldu. Mavi takım yarışmacıları, eleme adayı olmamak için yeniden oyuna girmek zorunda kaldılar. Bu süreçte, dokunulmazlığı kazanan isim Hakan oldu. Hakan, eleme adayı olarak Nigar’ın ismini verdi.

Uzun zamandır anlaşamadıkları bilinen Hakan ve Nigar arasında ipler bir kez daha gerildi. Nigar, sitemkar bir tavırla elenmek istediğini dile getirirken, gözyaşlarını da tutamadı. Bu durum, izleyicileri derinden etkiledi.

“BİR AN ÖNCE GİTSENİZ”

Hakan’a destek veren bir diğer yarışmacı ise Nevzat oldu. Nevzat’ın Hakan’ı haklı bulması, ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın dikkatini çekti. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Akalın, sinirlerine hakim olamayarak şunları yazdı: “Nevzat ne uyuz bir tipsin sen. Hakan zaten… Kadın orada ağlıyor. Siz giderken iki tane dikili ağacı göstereceğim ben size. Bir an önce gitseniz.”

HAKAN’A KAAN’DAN DESTEK

Hakan Dündar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Düellolar benim yerim, bu etapta yarışmayı seviyorum. Her defasında baklava hamuru açmak yorucu ama başarıyla sonuçlandı.” ifadelerini kullandı. Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları Hakan’a tepki gösterdi ve elenmesini istemediklerini belirttiler. Hakan’a destek ise yarışmacı arkadaşı Kaan’dan geldi.

NİGAR YAŞADIKLARINI ANLATTI

Nigar, yaşadığı zorlukları ve duygusal deneyimlerini paylaştı: “Adapte olamıyorum hiçbir şeye. İnanın bana, kardeşim bir kelime söyledi diye 10 senedir onu görmüyordum. İlk defa bu program sayesinde barıştım kardeşimle. Annemle de 10 senedir konuşmuyorum. Bunlar benim için zor şeyler. Kavga edemiyorum. Babam alkolik bir adamdı, bizi çok döverdi. Kavga benim için korkunç bir şey. Gerçekten bunu yenemiyorum çünkü çok zor büyüdük şefim. Babam 46 yaşında alkolden öldü. Sokaklarda yatardık. Bir şey olunca saklanma ihtiyacı duyuyorum.”

Masterchef Türkiye’de Gerilim: Hakan ve Nigar Arasındaki Tartışma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!